22.39

TADA! : )


Dock är håret mer rött än lila i verkligeheten..
Men det är nice, jag är nöjd osv ja.

14.05

Wohohohoho. Hårfärgning på G!

Nu gillar jag mitt hår rätt mycket faktiskt. Jag tycker om konstiga hår, har alltid gjort det. Men har inte riktigt tyckt att jag passar i konstiga hår. Men den här frillar är rätt cool. Axellångt och raklugg. Låter aaaastråkigt but i kind of like it now! :D

Bilder kommer när jag kommit hem från Sanna!
hej så länge!

08.16


Okej att jag varken ska bli blond, kommer bli sådär snygg eller ha just dom kläderna, men jag känner mig rätt pepp på en raklugg nu. Nu är jag inte såå nervös, mer spänd på ett bra sätt. Tror jag haha.

Men nu ska jag se till att få på mig kläder och fixa håret lite (för man kan inte komma till frisören och se ut hur som helst bara för att man ska dit och bli fixad. Det går inte. That's a rule!) så att jag kan få komma hem som en ny Lovisa, yeey! :)

Bilder kommer nog på nya håret, om jag vågar.............

14.50

PÅ MÅNDAG BLIR DET RAKLUGG! Så, nu har jag bestämt mig och kommer inom en vääldigt snar framtid att publiciera det här inlägget och då kan jag inte ångra mig eller börja tjafsa fram och tillbaka över det här nåt mer. Herregud, det är "bara" en lugg, and I would look fabulous i vilken lugg jag än skulle välja, haha. Sorry, men eftersom jag har en bra dag idag (YEY) tillät jag mig att vara lite självgod och skriva så, mkey!?

Och om jag inte skulle bli nöjd med den raka luggen är det ju bara, som en viss smartass Emmelie sa, att vänta den korta tiden det tar för håret att växa ut igen och göra en snelugg av den :) PERFEKT!

13.46

Just nu är det The Baseballs som gäller. Sjukt mysigt band måste jag säga! :D

Lyssna bara!
Aaah! <3

13.10

Idag är en bra dag. Idag känner jag mig lugn i hela kroppen. :)
Jag är liksom varm enda inifrån skelettet och hela vägen ut i skinnet.
Såg i spegeln nyss att jag gick runt med ett småleende på läpparna
utan någon särskild anledning. MYS.

Den här känslan ska jag komma ihåg och försöka
hitta tillbaka till varje gång när allt känns tungt.



Gammal bild, men idag gillar jag den så då får den vara med här.

12.59

GREYS ANATOMY! 30 SEPTEMBER! SÄSONGSPREMIÄÄÄR!!

Behöver jag säga att jag är peppppp? ;)
Reklamen visas på 5an jätteofta nu och varje gång blir jag helt stirrig och kan itne sitta still och blir både ledsen och glad på samma gång. Skumt hur en serie kan påverka en, speciellt när den inte ens är sann.. :P

Nu händer det inte lika ofta, men de flesta av er vet att jag haft väldiga problem med min diabetes och under nästan ett års tid så besökte jag sjukan minst en gång i veckan och flera gånger blev jag inlagd för att läkarna inte vågade låta mig vara hemma för allt i min kropp var bara stört. Anyway. Under de här besöken som vääldigt ofta blev fruktansvärt tråkiga och när jag var inlagd led jag verkligen av svår tristess haha. Så då började jag tänka i Greys-Anatomy-banor och funderade på hur alla de som sprang in och ut genom mitt rum var. Alltså, vilka som var bästa vänner, vilka som inte tålde varann men som var tvungna att hålla god min under tiden de var inne hos patienten, vilka som hade förbjudna affärer med sina chefer osv osv. HELT GALET. Men de här tankarna gjorde alltid besöken lite roligare och efter ett tag var jag så inne i det här tänket att jag höll på att säga "Izzie" eller "Meredith" när jag pratade om människorna som pysslade om mig. :P

Det var lite om mina sjukhuserfarenheter och hur pepp jag är på premiären :)

Nu sitter jag i soffan med en STOR kaffekopp och kollar på ellen <3. Sen är det vovvepromenad (Casper är fortfarande dålig :( Han har inte blivit det minsta bättre! ), dusch och efter det blir det en fika på stan med Sanna. MYS!

23.08

Nu är det såhär:

Jag och mamma har kommit överens om att vi ska trappa ner på svärandet. Både mot varandra och rent allmänt. Enda gångerna man får svära är när någon har gjort något riktigt idiotiskt eller när man bara är uppriktigt förbannad.

Anledningen till den här lilla dealen är att mamma tycker det låter fult och "ohyfsat" att svära och jag märker att mitt ordförråd blivit sjukt dåligt. Jag "tappar" ord som värsta pensionären och använder samma ord fleeera gånger i meningarna som jag skriver eller säger. Det kanske inte verkar vara ett jättestort problem men eftersom jag nån gång i mitt liv ska ha ett yrke där jag kommer skriva mycket och uttrycka mig i skrift och ord känns det här med ett rikt ordförråd rätt viktigt för mig.

Så, nu ska jag lära mig att prata "ordenligt" och skriva bättre (även om det bara är fjantgrejer som facebookstatusar and so on)!

Det blir mitt nyårslöfte väldigt många månader i förväg, haha!

Nu ska jag sova. Imorgon ringer klockan 05.50. Då ska jag iväg till stallet och jobba en förmiddag med Klara. Det blir nog mysigt värre :)

15.02

Idag när jag lämnat tillbaka ridskorna som jag köpte för några dagar sen (de var för små om jag ska kunna ha massa sockor och grejer i dom i vinter) och fått tillbaka mina 399 kronor, upptäckte jag till min glada förvåning att jag faktiskt hade ca 1200 kronor kvar på kontot. WOHO.

Så vad gjorde jag då!? Jo, jag åkte till stadium och köpte en till awesome myströja som jag lätt kan bo i för alltid! Har ju redan en svart så nu blev det en lila. nöjd_tjej_90!!!!

Sen rååååkade jag gå in på din sko innan jag skulle hem... Det skulle jag inte ha gjort! Hittade såklart ett par skor som bara bad om att få bli mina! Men för första gången nånsin lyssnade jag mer på min hjärna än på min magkänsla och bestämde mig för att vänta se hur mycket lön jag får på fredag innan jag köper nåt mer nu. Det bara flödar vuxenpoäng om mig nu, jisses!


De är väl rätt vanliga, typiska Lovisaskor ni vet, men åååh vad jag vill ha dom.

Har velat ha ett par enkla låga boots i svart eller rött rätt länge nu och nu har jag hittat ett par av varje. Det är sånt här man får magont av haha.


De här är från ellos och de vill också bo i min garderob! :):)

Vi får la se hur det blir..

23.07

Det finns nog inget som framkallar samma kalla känslor av hjälplöshet, förvirring och oro som när något av ens älskade djur är mystiskt sjuk, läänge dessutom.. :(

Hästapållen min är iaf okej nu, men jag undersöker noga varje dag kan jag lova. Nu är det istället våran sötsak till hund (som helt klart verkade vara på bättringsvägen igen) som mer eller mindre verkar ha fått igång ett hemskt krig i sin lilla kropp, som nu är mindre än nånsin pga diverse magproblem. Älskade älskade älskade Casper.

Mamma ska ringa till djursjukhuset imorgon och försöka få någon akuttid, vilket vi verkligen borde få med tanke på hur vovven är nu! Man hoppas självklart att det ska ta högst 10 min för veterinären att undersöka Casper, höra oss berätta och beskriva allt som är fel och sedan ha en väl fungerande behandling planerad på ett litet kick,
men uscha vad vi oroar oss nu..


12.57

Jag vill inte flytta på mig. Tänker faktiskt inte flytta på mig.
Det är bara dumt. Nu har ni överträffat er själva igen.
Undrar vilken gång i ordningen det är!? Bara dumt!

21.04

Om det nu är så att man kan dö för att en röst är så
jävla skitsnygg så har jag hittat en som jag kan dö av iaf!

Jag ryser, och helt seriös, det pirrar i hela kroppen haha!


http://www.tv4.se/1.1216341/2009/09/18/jag_skulle_ge_min_arm_for_din_rost_erik


17.05

SHOPPINGSÅNGEST.
Det har jag nu. Trots att jag bara har köpt saker idag som jag verkligen behövde!

Till mig själv:

En lång och svinmysig tjocktröja, 200 kr.
Balsamspray, 54 kr.
Ridskor, 399 kr.

Till Favven:

Framskydd, 129 kr.
Bakskydd, 99 kr.
Sadelgjord, 199 kr.

Uuuuääääh.. Nu är jag fattigare än fattigast!


Nu ska jag äta (om jag hittar på nån mat) och sen åka till stallet.
Och förutom shoppingsångesten så har det här varit en bra dag än så länge :)

15.43

OKEEJ!
Det här var det goodaste jag nånsin ätit!
MUMS!
Och sen är ju jag en sån som gillar choklad med konstiga grejer i,
men det här var bättre än allt!


18.02


Du gör inte såhär mot mig, hjärtat. Jag ska ta hand om dig!
Jag ska
alltid ta hand om dig. Men du gör inte såhär mot mig.. <3

15.37

Eeeeeehehehehehehehe. Så känner jag idag. Idag är jag rätt bra bakis. Jag kan äta, jag kan dricka (alkoholfritt alltså!!), jag mår inte tokilla och har inte ett huvud som håller på att sprängas. Jag är mest bara seg. Och fattar inte så mycket, varken från igår eller idag. Det är nog därför jag sitter här och bara svammelskriver. :) Kom hem halv 5 inatt. Så jag är lite trött. Men har kunnat sova mycket idag iaf, vilket jag inte brukar kunna göra när jag är svinbakis och allt bara snurrar. Och det känns bra. Jag ska alltid vara såhär bakis har jag bestämt. Eller inte jämt, utan när jag har idkat alkoholdrickning såklart. Men det fattade ni och nu sitter jag och svammelskriver igen :)

Dags för en sväng till stallet!
HEJDÅ!

09.43

Nu äter jag frulle. Macka och juice, mums! Jag ville aldrig gå ur mammas säng när klockan ringde haha. Den är så satans skön att sova i :)

Men nu ska jag diska tror jag, sen gå ut med Casper och sen börjar det nog bli tid för att åka till mormor.

Kort inlägg men kanske skriver mer senare, HEJDÅ!

22.37

Nu har jag för en stund sen kommit hem från stallet. Och ja, mitt opepp inför hoppningen ändrades :) Kan ha varit för att klara kikade in en sväng på lite skitsnack, kaffe och mat innan <3. Kan också ha varit för att jag smälter och kan inget annat än att vara överlycklig när jag ser min häst och när han puffar och smakar lite på mig :') och det är så varje dag! Haha, jag är en sån hästnörd :):)
Tussarna då, :)

Casper, som blev överlycklig när jag kom hem, har fått varit ute på en kvällsrunda och ätit kvällsmat. Så nu sitter jag också och äter. Det sista av min och klaras tokgoda middag bestående av makaroner, riven ost, klippta småbitar av smörgåsskinka och tacosås. Oslagbart, looove it! Det går fort att göra och är billigt. Perfekt studentmat känner jag haha. Eller om man bara är fattig och lat hihi :)

Jag är lugn i huvudet och trött i kroppen. Känner att jag har tränat minsann har tränat varenda muskel i kroppen! Yeey :) Så nu väntar bara en välbehövlig dusch (som jag faktiskt känner att jag förtjänar) innan jag får sova. Jag ska bannemig sova i mammas säng inatt! Jag saknar henne tokmycket såhär när man kommer hem till en mörk och tyst lägenhet och man bara vill pyssla och trixa det sista för dagen med sin mamma. Kom hem från västerås nu! Uscha! :( Jag kommer aaaldrig flytta hemifrån!!! Så, därför ska jag sova i hennes säng och sen vakna imorgon bitti och ta mig upp ur sängen, käka frulle, promenixa med hunden, diska, åka till mormor för lunch städ av hennes lägenhet och sen runt 2-3 ska jag hämta mamma vid bussen! Det blir bra!

Imorgon ska jag förflytta mig till pappa och bosätta mig där några dagar :) Lär åka till ÖB en sväng också och se om de har några vettiga stallskor för inte så mycket pengar alls... >_< Men men, det får bli imorgon som verkar bli en bra dag det också :)

GODNATT!

09.49

07.30 ringde min klocka imorse = SOVMORGON FÖFAN! :) Då skulle jag skjutsa mamma till bussen för hela hennes jobb ska vara i västerås till imorgon vilket betyder att jag och casper kommer vara själva.. Jaja, jag har ändå massa saker som jag måste göras så tiden kommer knappast stå still!

Nu har jag varit ute med casper och ska nog duscha en snabbis och sen runt 11 ska jag till sjukan och hämta en nyopererad maya och vara barnvakt (haha!) till henne några timmar. Blir nog film eftersom stackarn inte får prata :P

Sen ska jag hem till casper igen och så ska jag vattna blommor. Jag måste skriva det annars glömmer jag och då blir det slakt för min del. Det är inte så att jag tycker det är sjukt viktigt att alla ska veta att blommorna behöver vattnas! Jaja, ni fattar ^^

And tonight är det dags för hoppträning. Är faktiskt inte så pepp på det, men det hinner väl ändras hoppas jag! ^^

Sen var det väl inget mer.. JO, ska på lunch hos mormor imorgon och städa hennes lägenhet igen! FÅR ICKE GLÖMMAS!! Sen ska jag hämta mami som kommer med buss. Det får inte heller glömmas haha.

Men NU var det nog inget mer.

Later!

21.37

jag vet inte vad jag ska skriva idag. skulle kunna skriva såå mycket men skulle antagligen ångra mig sen.. AAAAARGH! jag mår illa och har ont lite överallt. tror jag kan säga att jag har psykiskt ont på ett fysiskt sätt. ah. bättre än så kan jag inte förklara.

nu börjar det bli deppblogg igen. måste göra nåt. tänka på annat. umgås med någon. men jag vet ju vem jag vill umgås med. vem jag vill vara med. satan.

nu ska jag ut med casper. sen sova. det kommer bli en lång natt och vartannat andetag är det svårt att få tillräckligt med luft i lungorna. satan! det här kan inte fortsätta! det här är minst 10 gånger värre än allt med Mr.F. och det säger väl en hel del.


21.16

Jag mår så bra! Fy fasiken vad skönt att det inte är jag som finns där. Hur hade jag stått ut med dina divafasoner!? Jag stod ju till slut inte ut med dig även om jag inte var "bunden" till dig och även fast vi hade det bra ihop då en längre tid.

Det är liksom slut nu. På riktigt. Och det kommer aldrig komma tillbaka. Gnistan kommer nog alltid finnas där men den kommer aldrig mer bli mer än just det, en gnista omringad av många bra, men också dåliga minnen. Och det känns bara som en lättnad nu. Jag kan sluta tänka på dig och allt runt dig, och jag kan sluta tänka på oss vad det nu än var!?

Nu har jag inget att skämmas för. Inte du heller. Det är slut nu :)


20.18

Jag blev gladare och mår bättre i kroppen efter stallet :) Visste väl det!

Var till citygross efter stallet och köpte torrschampoo till Favven som jag är sjukt sugen på att testa på honom och se om det fungerar så bra som beskrivningen lovat! Jag hoppas innerligt det. För vissa dagar när tiden inte riktigt räcker till är det drygt med en vit ponnyhäst kan jag lova!

Imorgon blire ett litet besök till huvudstaden med maya och förhoppningsvis kommer vi hem med en ny pålle till klubben!

Måste hinna hem till den bokade tvättstugan också.. Rackarns!
Undrar när det kommer torrschampoo till kläder när tiden inte räcker till för tvätt?
Det vore nåt det!

14.44

Idag har jag jobbat snortidigt!!
Idag har jag varit hemskt vuxen och satt över nästan
allt som finns kvar av min lön till sparkontot.
Idag har jag kirrat pengar till min mobil.
Idag har jag ont i magen av konstiga saker som ska
motverka förkylningar osv osv.
Idag har jag ont i halsen och värk i hela kroppen! Svininfluensa kanske?! ;O

Idag är jag tröttast i världen. BRÖL!
Idag är det en sån dag, bröl.
Nu ska jag till stallet.
Om det finns något som alltid gör mig lite friskare och
lite gladare så är det min ponnyhäst. Bäst i världen!

19.20

Har precis kommit hem från stallet. UNDERBARA stallet! Det var skönt att vara där idag. Trots att det var rätt mycket folk där så var det inget stök och inget bråk och alla barn som var där höll sig undan fixade och trixade med sitt och var inte korkade och dryga som barn annars är! (asmånga "och" i den meningen kände jag..) Sånt gillas!

En sak till som jag gillade var att Favven inte var dränkt i torkad lera som han annars brukar vara och som han dessutom är skitnöjd med. Det gick fort att borsta och allt var bara kanon idag! :) Sen red jag, maya, linnea och emma ut. Gruvriset, B&W-backen, steniga stigen, källvikens gård, banvallen och hem.
Ingen fattar säkert vad det är för en väg, men det är en bra väg med mycket trav och roliga galoppsträckor och en del klättring och sånt mys. Tar ca 1,5 timme. Perfekt! Favven insåg aldrig att han både var äldst och minst och borde därför ta det lite lugnt och tänka sig för innan han drog iväg i feta galoppen så gruset yrde! "Sket man väl i!" tänkte han nog samtidigt som han lät som en gris för att verkligen få mig att inse hur mycket han hatar att hålla sig bakom någon som är större.
Hej, ditt sär<3. Jag älskar dig! :)

Nu sitter jag och väntar på att jag ska orka duscha och sen vänta på mamma som är på bio minsann, och sen ska vi till moster eva och äta maaat! Värd dag. Jag jobbade imorse också. Och imorgon ska jag också jobba. Är lite nervös för hur det ska gå att hämta mina vänner ella och johanna (aka fylltrattar) kl. 05.45 eftersom de fick för sig att vina idag när det är Granny Goes Street. Men jag känner mig gammal och helt nöjd med att äta middag med familj och sen kanske kolla på någon film och sen sova tidigt. Jag älskar när jag känner så. Myys! :)

15.31

Jag får inte upp korken på mitt nya nagellack. Och jag vill inte ha någon annan färg på mina naglar än den från mitt nya nagellack!

Och jag hade glömt hur lockigt mitt hår blir om jag låter det självtorka. Det blir aslockigt!

Det är mina största problem idag. Och det är ju ganska positivt.
Annars skiner solen mellan regnskurarna, jag kan sitta på balkongen och lyssna på min snarkande hund, jag dricker sjuukt gott kaffe och jag är själv hemma.

Så, förutom nagellacksproblemet och mitt toklockiga hår är det en ganska bra dag :)


UPDATE: 15.53

Jag fick av locket på mitt nagellack och mina naglar må vara avbitna, men de har den finaste färgen i stan. Oh yes, life is good!

00.38

Och jag önskar att "gamla" Lovisa var tillbaka. Rödhåriga, tokbralliga, korkade Lovisa som inte brydde sig om nåt utan bara flängde runt och tog kvällen som den kom. Vaknade upp. Tog sig hem. Mådde bajs. Men som sen fortsatte framåt tills nästa helg kom och hon trillade dit igen. Det var lätt, och ingen jävel skulle komma och försöka säga vettiga saker till mig i hopp om att de skulle stanna i mitt huvud. Aldrig! Glöm det!

Det var lätt att vara glad, hjärtlig och kroppslig mot alla när det rusade i min kropp och i mitt blodomlopp för att sedan bli kall som en sten och stängd som en mussla när ruset försvann.

Egentligen önskar jag nog inte att jag var tillbaka till allt det. Men då hade det varit lättare att ta såna här saker. Och det är inte det att jag inte vill ditt bästa, för det vill jag. Och jag vill se dig glad. Men jag hade helst sett dig så med mig.. Och jag kan inte sluta tänka på allt jag hade kunnat göra annorlunda, bättre..



Jag kommer nog inte sluta undra, fundera eller fråga mig själv: Om vi hade gjort och sagt annorlunda, om tiden hade varit en annan, hade det då varit jag som fanns där vid dig nu..? Om allt hade varit annorlunda, bättre!?

RSS 2.0