25 jan, 22.12


Umeå var så värt. Bästbästbäst.

22 jan, 10.49

Hoho! Hej allihop!
Long time no see.

Jag har inte skrivit på så länge nu så jag inte ens kom ihåg mitt lösenord in hit..
Men inget speciellt har väl hänt. Jag kör på som vanligt med jobb och häst och hund och sånt där ni vet.

Nu därimot är det något högst ovanligt som hänt: jag är i umeå! Hos min syster och hälsar på. SÅ VÄRT. Jättefin lägenhet har hon som hon delar med Anna. Jättefint (tänka sig!?) hyreshusområde bor dom i. Jag får låna en jätteskön säng, haha och allt är bara så. himla. mysigt!

På eftermiddagen igår kom jag upp hit efter 8 timmar i tåg och buss! Kände mig verkligen som en levande död. Med väldigt ont i rumpan haha! På väg från bussen hem till lägenheten fick jag såklart se sjukhuset där Sofia pluggar till logoped, fick se deras kårhus, fick se de tjockaste änderna som kan existera :O de var brutalt stora!

Sen gick vi en sväng till ica och handlade middag: färsk pasta och laxbitar som vi rörde ihop med massa gott klet = awesome! Efter det spenderades kvällen i soffan med film och en jättestor skål med popcorn <3 det ska också tilläggas att vi låg sked hela filmen igenom haha :)

Nu är jag själv "hemma", Sofia är i skolan och jag ska, efter att jag ätit frukost, klä på mig och fixa lite packa ihop pluggsaker och träningskläder och bege mig till sjukhuset och plugga engelska medans Sofia ska plugga lite med sitt och sen blir det förhoppningsvis ett träningspass på IKSU.

Nu blev det ett aslångt inlägg här men måste bara tillägga en sak: JAG SKA SE AVATAR I 3D PÅ SÖNDAG!! IIIH! <3


Skriver nog inget mer nu förrän jag kommer hem på måndag så ni får hade så bra!

RSS 2.0