17 feb, 16.34

Deppblogg.

Tittar på one three hill. och grinar lite.

Jag saknar fia och ida. Jättejävlaskitmycket.

Att ha 23mmol i blodsocker är inte bra. Det gör mig nere. Och illamående. Och berg-och-dalbanan i min kropp och mitt humör är aldrig så brant eller så snabb som när jag mår såhär. F Ö R J Ä V L I G T.


Nu ska jag lägga mig ner och inte spy. Förhoppningsvis är jag gladare nästa gång jag tycker att bloggen förtjänar ett inlägg.

HEJDÅ.

7 feb, 19.29

Jag ska skriva mer. Jag mår ju faktiskt bra av det. Lyssnade på P3 Text idag när jag var ute och motionerade bilen och insåg då hur mycket jag saknar textlektionerna i skolan. Fasiken vad bra jag alltid mådde bra efter dom. Lättad på något konstigt vänster.. Jaja.


Söndagsångest är det enda jag känner idag. Och att det var hemskt mysigt att rida ut i det fina vädret idag. Min kära lilla ponny kan nog intyga om att han instämmer :) Okeej jag känner ganska mycket idag. Som vanligt haha.

Hittat på ett ögongodis för dagen iaf som kanske hjälper ångesten en aning. Kalla mig töntig men Mmmm!, vad snygg han är! Och dessutom är han australiensare. Jay Lyon heter han. Även känd som The Hills-Whitney's ex ^^ Han sjunger i något pojk/surfliknade band som vi inte behöver veta mer om. Men andra ord. De är dåliga. Men han är Mmm! Nu ska jag sluta skriva om honom och om andra saker. Istället ska jag lägga upp en bild på Mr. Jay Lyon, sen äta mat och sen sova. Jobb rä vad som gäller imorgon. 06.00-hurlängesomhelst..... Det blir nog till halv fyra/fyra. Aspeppppp är jag. Nej.. Men men, that's life. HEJDÅ!

SNYGGGGG!! :)

RSS 2.0