31 okt, 15.35

Jag har helt klart nya idéer om vad jag vill/ska göra med mitt hår.
Ett ord räcker: Yummi!<3

30 okt, 16.23


Den här dagen orkar jag med bara för att Volbeat finns. Bästaste danska männen!<33
Behöver inte förklara dem något mer. De går inte riktigt att förklara deras storhet känner jag. Bästbästbäst!










Så bra, snygga och bäst så jag nästan smäller av. HEJDÅ!

28 okt, 23.13

Jag vill tycka om snälla killar. Jag vill bli kär i en sån. Men de enda som hittills fått det att pirra i magen på mig och de enda som hittills har fått mig mer eller mindre besatt och de enda som hittills charmat mig totalt med sitt Allt och de som fått mig att glömma bort att andas och glömma bort världen är de som kallas Bad Boys och som är på tok för självupptagna och lika mycket intresserade av mig som av alla andra brudar de alltid har omkring sig.

Satan. SUCK! (med svenskt uttal..) WHAT TO DO!! Jag kommer alltid vara ensam haha. Lika bra :) Har ju klarat mig bra så här långt. Och jag är inte ens bitter eller deppig just nu.

Jag är konstig. Dark&Twisted. Det skulle vara ett jävulst bra namn på en kick ass-drink förresten..! Den ska jag uppfinna : ) HEJDÅ!

28 okt, 18.29

Umeå, Sundsvall & Västerås, ja tack!!

27 okt, 23.01

På en skala 1-10, hur rättvist är det att alla i min "familj" har besök på rummen utom jag!? Inte så rättvist alls faktiskt. Satan. Jag är bitter nu. Över en hel del saker. Tur att jag har min älskade blogg som alltid får stå ut med mina bortskämda I-landsproblem!

Den största bitterhetsfaktorn skrev jag just om.

På andra plats kommer det faktum att jag är fruktansvärt lat och inte pluggar lika mycket som jag har chansen till nu. Min halva hjärnhalva och min kropp säger att nu är det bråttom och verkligen dags att sätta igång med det sista. Och den andra halvan av min hjärna (som tyvärr har ett starkt övertag..) säger att det är helt lugnt att skjuta upp allt. Satan.

På tredje plats över saker jag är bitter över kommer en tröja på tradera som är så superduperawesome att det nästan känns som ett brott att inte buda på den.. ><

På fjärde plats kommer mina fruktansvärda kroppskomplex som knappast kommer försvinna bara för att jag tänker att jag borde träna!

Sen på femte plats kommer min bil. Min lilla silvriga pärla som fortfarande inte är min på riktigt. Och som fortfarande inte har blivit lagad. Jag tänker inte köra den något mer nu förrens den har varit in på verkstan. För det är farligt att köra en bil som man inte ser någonting ur har jag fått erfarenheter från som jag inte vill uppleva igen.


Nu har jag beklagat mig färdigt, for now hihi. Därför slänger jag in en myslåt här också, bara för att inte verka alltför deppig. Cause I feel so lucky, to be alive!



GODNATT!

25 okt, 22.32

Det är så typiskt mig. Att bli lite sådär mysigt känslomässig när jag lyssnar på musik av artister som inte längre finns här nere, på samma plats som vi.

Och även fast Michael Jackson inte hör till mina absoluta favoritartister, så var han ett musikaliskt geni. Som skrev otroliga texter och väldigt stark musik till de texterna. Och det kan ingen ta ifrån honom!







Imorgon vill jag till farmor, jag saknar henne jämt. Hon är bezt!<33

23 okt, 23.18

Pappa, jag älskar dig!

22 okt, 15.26

Aaah, what a feeling när man öppnar sin lönespec. och upptäcker en märkbar höjning :)
LÖVELY, OSLAGBART, WÖNDERFÜLL osv osv, ni fattar. Mwip! ^^,

22 okt, 14.09

Måste bara återigen lägga in en bild of my precious :)

Han varit min bästa i drygt sex år nu. SEX ÅR. Så mycket har hänt under de här åren.. Både bra och dåliga saker. Händelser och situationer som föralltid har förändrat mitt liv, den jag är och hur jag ser på saker och ting. Det låter töntigt, det kan jag ta, men den som alltid har funnits och som alltid har haft tid med mig och överöst mig med villkorslös och oändlig kärlek är Favven. Min älskade älskade älskade ponnyhäst.


Han är det bästa jag har, och jag kommer aldrig hitta
någon som ens är i närheten av hans skönhet.



This heart, it beats
beats for only you.

My heart is yours, <3.

21 okt, 22.47

Efter att ha suttit inne i flera dagar och typ drunknat
i plugg så har jag tydligen förlorat all färg i ansiktet.
Sen har det blivit svinkallt ute också, så mössan åkte
minsann på under kvällspromenaden! Sweeet!



Awesome med bilder från mobilkameran också..
Speciellt när det är helt mörkt ute och man fotar i motljus ><

21 okt, 13.46

Iår vill jag gå på en riktig jävla kick ass-halloweenfest!

Med välgjorda, skitsnygga och totally awesome outfits!

Och jag vet precis vilken jag skulle vilja ha..
Kan ju säga så mycket som att jag har båda mina ögon
väldigt fokuserade på en outfit som finns på tradera.
Aaargh! ^^,

20 okt, 22.17

Dagens, utan tvekan, mest svängiga låt! <33
Och med den här videon blev den bara ännu bättre haha ;D



Har precis skrivit klart min engelska c-uppsats och dricker mig en välförtjänt kopp te!

Sjukt_nöjd_tjej_90!! Oh yes, life is good! ; )

20 okt, 16.00

Idag är jag rätt lesbisk tror jag. Jag ser bara snygga tjejer HELA TIDEN! Och ja, jag blir avundsjuk på deras kroppar, allmänna utseende och karriärer!

Och idag heter min kärlek Scarlett Johansson. MY GOD vilken snygging hon är!



Men jag kan faktiskt ta det: att jag aldrig kommer vara i närheten av hennes framgång eller skönhet för jag pluggar nu och för första gången känns det helt okej med den här skitkursen som heter engelska c.

Jag är inom några minuter klar med det som för mig är det klurigaste momentet: uppsatsskrivning! Det är egentligen det som jag har mest lätt för, men därför vill jag mest med det momentet också, så jag har sjukt höga krav på mig själv med såna grejer. Fattar ni? Det är knappt så jag gör det själv..

Men nu ska jag fortsätta och jag har kommit på att en mage full med kladdkaka och en STOR mugg med kaffe brevid sig är inte en dålig sak i pluggsammanhäng! =)

19 okt, 14.19

För er som inte visste det så är min pappa bäst i världen! Inte nog med att han köper mat åt min häst och allt sånt som bra pappor gör så hade han med sig det bästa som finns till mig ifrån USA när han hade varit där och jobbat.

En hel påse med Reese's peanut butter cups. Man kan inte säga att man har ätit gott godis förrän man ätit såna, i'm tellin' ya!

MMM!<33

19 okt, 11.40

Jag står tydligen med på VC's lista över riskgruppspersoner som ska få brev om erbjudande av vaccin mot svininfluensan. Hell yeah!

Så nu behöver jag inte tjafsa nåt mer om det, utan behöver bara vänta på det där lilla rackarns brevet och sen lätt som en plätt promenera till VC och få min spruta! Kunde de inte bara ha sagt det första gången jag ringde!? Hemskt mycket lättare för alla känner jag att det hade varit.. Snurrtanter!

19 okt, 10.59

NOSTALGI!

Det är farligt för mig att titta igenom kartonger som stått i förråd och sånt en längre tid. Hittar alltid på massa fina saker som jag blir helt upprymd av. Nostalgi..

Igår hittade jag tex på min första bh. Fanns inte mycket plats i den inte haha. Den är vit med massa små Nalle Puh-figurer och jag kommer antagligen aldrig göra mig av med den ^^ Ibland är jag en sån tjejig tjej..

Men sen hittade jag på det bästa av allt: DAGISFOTON! Jag blir glad av att titta på såna. Inte fasiken var man snygg heller, men det syns att jag hade en bra barndom. Jag var glad, rund om kinderna (det är jag iofs fortfarande..) och det bara lyste bus och full-i-fan i ögonen på mig! :)

Och det är väldigt kul att se gruppbilderna också och komma på att många av dom som jag var vän med då, har jag fortfarande bra kontakt med. Sånt är mysigt!


Jag rockade i blå/rosa hårsnoddar och cerise Disney-tröja ;D


Jag låter namnen vara oskrivna med hänsyn till alla medverkande haha

16 okt, 14.24

Nu ska jag diska och fixa klart med installationen till nya skrivaren, sen blir det en sväng hem till moster i källviken. Ska slinga hennes hår, dricka kaffe, äta bullar och sen middag. MYS.

Jag saknar min hund.., <3!

15 okt, 22.24

Det här är inte okej!

Casper ligger inne på djursjukhuset nu. Det är fruktansvärt tomt och tyst hemma, jag håller på att sakna/oroa ihjäl mig och vi vet varken vad det är för fel på honom (det gör inte veterinärerna heller..!), vad för sorts behandling han kommer få gå på eller när vi får hem honom!

Usch och fy. Det finns inget värre :(



Älskade hjärtat, bli frisk nu! <3

14 okt, 17.11



Ett år. Fy fan vad vi är bra! Hihi :)


Kom hem nu från dina satans tåg! Saknar dig ju :(
Och rasmus! Ta med honom hem också!!

21.44

:)

Nu dricker jag och mami varm choklad med glass i och diggar the baseballs, <3
Tänk att den här veckan och, framför allt, den här dagen kunde få ett helt okej slut!

19.47

Nu är jag lite lugnare.

Jag äter en frukt/nöt-blandning och dricker dyr juice.
Sen har jag unnat mig att köpa en tidning också. Bra tidning.
Plugga står på mitt schema nu. Tänkte göra varm choklad till mig och mami också.
Efter det väntar dusch och säng.
Sen får den här skitveckan fanimig vara slut!

Puz ela för allt och i veckan blir det kaffe med idaskida <3

15.06

Fuck! Jag hatar att bli indragen i saker jag inte har något med att göra! SMÅBARNSFASONER! Inget blir bättre av sånt här. Släpp det bara när det, som nu, är över!

OCH SLUTA LATTJA RUNT MED ANDRAS POJK/FLICKVÄNNER.
Såna saker har en väldig förmåga att i slutändan bli bra mycket större än vad de från början var tänkta att bli. Sen är det så också att det aldrig är en persons fel när någon är ute på "förbjuden mark". Och det konstigaste av allt är att det väldigt ofta är den person som minst har att göra med de här "små snestegen" som får ta den värsta smällen.

Och saken blir inte bättre av att folk inte kan hålla käften heller.

Man hjälper inte till, man bara förvärrar saken. Idioter.

14.05

Jag saknar någon. Det ligger och lurar i mig och jag känner mig stressad och lite förvirrad. Höstdepression, javisst! Men det känns som att det är mer den här hösten. Jag saknar någon. Jag behöver någon. Satan. Det här är en känsla som är väldigt obehaglig för mig. Känslan av att behöva någon. Usch.

Ensam är stark.
Det har alltid varit min grej. Men nu börjar jag fundera på om jag bara har kört på den stilen för att jag är rädd. Rädd att släppa någon inpå livet. För varje gång jag gjort ett försök och faktiskt gjort uppoffringar, försökt visa vem jag är och kämpat som fan för att säga och göra rätt saker har det bara sktit sig. TOTALT.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ingen aning..

17.44

- "Håll hårt i pengarna nu, Lovisa!"

- "Va..?! Näej.."


Hihi :) Det går ju inte, med så mycket fina saker i världen kände jag.

Dagens shoppingresultat:

- Jacka, H&M
- Leggings, H&M
- Mascara, H&M
- Mössa, GinaTricot
- 2 bälten, GinaTricot (det som ser blått ut är mer grått..)
- Shampoo, Kicks
- Plånbok, Åhléns



sjukt_nöjd_men_fattig_tjej_90!!!!!!

16.34

Jag och Favven var ju ute på monsterturen i måndags (2 timmar med MYCKET galopp och klättring!) och då fotade jag lite. Med mobilkameran från ponnyryggen så det är ju ingen speciell stjärnkvalitet på bilderna haha. Men mysiga är dom :)


22.24

En sån dag.. En såndär riktig kallt-som-fan-dag..

Sen på väg till jobbet immade mina bilrutor igen TOTALT och ja.., kan ju säga så mycket som att min bil hade en dejt med en vägskylt..! Bra Lovisa, braaaa.. Så jag fick parkera min bil igen och så fick mamma skjutsa mig till jobbet (efter att jag övertalat henne att jag visst kunde jobba trots min hysteripanik). Sen fick jag gå hem när jag slutat efter en hel dag när jag bara har gått och gått och gått. Härligt jobb har jag! Precis när jag gick förbi "olycksplatsen" höll några kommungubbar på att resa min skylt och sen såg det ut som att inget hade hänt. Kan inte säga detsamma om min bil.. :(

Tanken slog mig när jag gick förbi gubbarna att jämt när jag ser folk jobba med såna grejer: resa skyltar, laga vägräcken osv så tänker jag "Vilka jävla idioter det finns!" "Fyllon!" "Varför kan folk aldrig lära sig att köra bil!?" Och den här gången var det jag som var "fyllot".. Lustig tanke :) Och NEJ, jag var inte full!

Nu har jag precis ätit övergiven efterrätt (mumma!) som jag hittade i kylen minsann och ska sova. Är så sjukt trött och kört på hela dagen för att jag har haft på känn att om jag sätter mig så skulle jag inte komma upp igen :)

Imorgon blire cykel till jobbet.. Kom precis på att jag glömt min halsduk i stallet.
Satan..

GODNATT!

21.31

När jag är själv hemma blir jag ofta
varm och kall samtidigt,
glad och ledsen samtidigt,
lugn och arg samtidigt.

Det händer jämt på kvällarna.

Jag känner lukter som jag brukade älska
Jag hör röster och små sångstycken som jag brukade älska
Jag känner andetag som jag brukade älska
Jag tänker saker som jag brukade älska
Jag känner känslor som jag brukade älska
Jag ser saker som jag brukade älska
Jag känner mig omsluten som jag brukade älska att känna

Allt det här är ingenting. Luft!

Du är överallt, jämt. Men ändå ingenstans, långt borta.

Ren paranoia. Kommer det nånsin försvinna?

10.33

JAG VILL HA HONOM SOM LILLEBROR!! :)



Sen vann han ju också och blev intervjuad och grejer! Söten! :D


18.09

Har en sån där ny favoritlåt som går lite non stop hemma hos mig nu!

Sator - This is my Life!



Fast originalet kommer från ett helt annat band som också hör till mina favoriter just nu: Gasolin'!

Så ni kan ju få en låt med dom också ^^


Hvad gør vi nu, lille du?


16.26

Idag klippte jag min häst.
Det resulterade i att jag fick klippmaskinen i fingret och han fick lite mindre man...
Min häst är inte så tuff i såna situationer!
Sen tog batteriet i maskinen slut.
Får fortsätta på söndag istället!

23.49

Hösten.

- Panik. Stress. Mörka dagar. Tidiga kvällar. Kallt.
Skrapa rutor. Reflexer. Halka. Förkylningar. Trött. Deppig.

+ Fina färger. Filtar. Mössor. Vantar. Halsduk. Sockor.
Varm choklad. Tända ljus. Tjock ponnypäls. Komma in i värmen.


RSS 2.0