30 nov, 19.51

Det är mörkt 24/7 och det är ett konstant spöregn. Det suger! Det är helt okej att känna sig nere och väldigt bitter på världen såna här dagar som råder nu. När man dessutom har varit superklantig och både varit ute på en långpromenad i rask takt OCH gymmat när man redan är småsjuk så att man blir riktigt sjuk och inte ens kan åka ut till sin älskade ponnyhäst och bli lite gladare, DÅ ÄR MAN REDO ATT SÄGA UPP SIG FRÅN LIVET OCH FLYGA IVÄG TILL NÅGOT HÄRLIGT STÄLLE.

Men nu ska jag mysa ner mig i ett varmt skumbad och sen antagligen titta på ett avsnitt Friends innan jag somnar och hoppas på att jag kommer vara pigg som en lärka och frisk som en nötkärna imorgon.

Heido.

28 nov, 19.10

Ikväll är det julmust och popcorn med mamma som gäller.

Frågan är bara, vilken film blir det?!

26 nov 16.26

Bloggtorka! Som ni nog har förstått..

Tro det eller ej, men jag får faktiskt rätt bra den här hösten (Y)
Vissa dagar kan ju dö, men det finns lika många dagar som jag känner att jag kan fixa allt! Till skillnad från tidigare år då allt bara har varit ett enda långt gråsuddigt helvete mellan november-januari.

Det händer inte så mycket i mitt liv. Jobbar lite, pluggar lite, sover (för) lite, myser i stallet en hel del. Nu är min bästaste bästaste Elin i stan också. Det händer ju verkligen inte alltför ofta!! Hon borde vara här jämt, och hon borde verkligen alltid vara med mig. Det hade varit bra! Eller.. Näej.., satan i gatan vad vi hade blivit arga på varann då :) MEEN, min poäng är att jag tänker nog kidnappa henne någon dag i helgen och bara ha henne för mig själv, yep! BE AWARE DARLING! :):)

Nu ska jag göra något vettigt. Typ titta på film innan det är mat och stallet som gäller.

HEJDÅ!

20 nov, 15.18

Undrar om det är ett bra tecken att man spyr under ett gym-pass och att man sedan skakar som ett löv i hela kroppen efteråt.. Jag hoppas det.

19 nov, 11.41

Jag citerar någon helt awesome dude som jag inte vet vem det är:
-"Att inte träna/motionera är lika farligt för ens kropp och hälsa som det är att röka."

Gymtid bokad imorgon. Onsdagar och fredagar. Kondition och styrka. MHM!

13 nov, 16.03

I mitt jobb ingår förutom sjukt tajta tider och tvång på
trevligt bemötande till ALLA även bajs, blod och andra
mysiga överraskningar! LÖNEHÖJNING, TACK!!?!?!!

Jobb är vad som gäller i helgen också.
På det bajsigaste och blodigaste stället av dem alla..


12 nov, 15.15

Dagens vackraste låt: Laura - Flogging Molly
Dagens bästa träningslåt: Self Therapy - Nomy
Dagens bästa taktlåt: On Top - Dangerous Toys
Dagens låt som jag småler för mig själv till: Leave It Alone - The Hellacopters
Dagens skönaste låt: You Talk - Babyshambles
Dagens låt som jag känner att ensam är starkast till: Crush Crush Crush - Paramore
Dagens bästa låt att köra bil till: Speed Freak - Motörhead
Dagens drygaste låt: Tears Are Falling - Kiss (för många minnen.. Usch!)
Dagens mysigaste låt: Immigrant Song - Led Zeppelin

Dagens snyggaste: Maja Ivarsson

11 nov, 18.37

Dessa skor skulle göra mig lycklig för alltid! Jag skulle för alltid bara behöva välja mellan TVÅ par skor, vart jag än skulle eller vad jag än skulle göra! Okej, jag kanske inte skulle använda de när jag tränar, jobbar eller är i stallet. Men ni fattar! SJUUUKT SNYGGA!

GAAAASH! <33

11 nov, 17.59

Idag har jag lyckats skitdåligt med mitt mission. Idag är jag en vandrande synd.

Nyår. Nyår. Jag vill verkligen fixa det här. Jag behöver verkligen fixa det här.
Jag ska verkligen fixa det här!

9 nov, 21.51

Jag vill festa redlöst. Öl, vin, sprit & teguila!

På ett vuxet och hanterbart sätt. Heh!?

9 nov, 20.49

Den förste är svinsjuk.
Den andre är jävligt lat.
Den tredje verkar oroväckande deppig, hela tiden.
Den fjärde är.. Ja.., undrar vad jag är?!

Vilken kanonkväll.. Jag stannar nog här där bara jag befinner
mig med massa fina nagellack utspridda över hela sängen.

8 nov, 14.11

Helt nakna modellbilder på folk jag känner eller är bekant med tycker inte jag känns riktigt okej, sorry!

Och det är inte för att jag är så pass osäker i min kropp att jag aldrig skulle kunna göra det, alltså avundsjuka, icke. Det känns bara för vulgärt. Inte okej helt enkelt.

7 nov, 23.03

Jag dricker rödvin. Jag tycker inte ens om rödvin.
Jag är ensam på en lördagkväll. Jag tycker inte ens om att vara ensam på en lördagkväll.

Och jag finner allt detta som att det är det bästa som går att göra.

Vad hände? Vad gick snett?

Det enda som är som det brukar är att jag gillar när Paramore strömmar ur mina högtalare.
Thank god for that!



6 nov, 21.48

HERREJÄVLAR!

Det här är fortfarande en av världens bästa låtar
(och ett av världens bästa band!)
och mer
ögongodis än såhär går knappast att få!



Mygod.. Yammi!

6 nov, 17.31

Jag älskar att mamma köper ut alkoholfri öl till mig!
Hon vet verkligen var gränsen går över saker jag kan hantera haha

4 nov, 07.15

Att vara timvikarie kan suga rätt hårt. Nu suger det rätt hårt!

Blev väckt igårmorse av att de ringde från jobbet och ville ha hjälp i tre timmar. TRE YNKA TIMMAR. Men jag snabbade mig upp och åkte iväg och gjorde det där jobbet (som bara blev 2,5 för de höll på att bygga om i huset så kunde inte gå i alla rum ens..). Sen frågade ledaren mig om jag kunde jobba idag också. Klart jag kunde. Så jag satte klockan på ringning till kl 6, vanlig tid. Tiden gick och jag hann packa iordning lunch och slänga på lite mascara och allt sånt sen satt jag bara och väntade på att de skulle ringa från jobbet och säga att jag skulle komma in eftersom det var så säkert igår att jag skulle få jobba. Tio minuter i sju ringer min telefon. Min arbetsledare säger att jag inte behövs. INTE BEHÖVS! Var ju såklart inte hennes fel att den andra blev frisk, men det suger rätt hårt att man alltid ska vara beredd på att kunna börja jobba kl 7. Och om man någon gång inte kan, eller är sjuk, så får man dåligt samvete över det + att man går runt med ångest hela dagen sen för att man är livrädd för att de ska sluta ringa och man inte får några jobb.

Jag är trött. Vidrigt trött. Jag vill sova igen. Men nu känns det rätt onödigt att gå och lägga sig igen och behöva vakna en gång till idag och vara så trött så man vill spy. Nu tänker jag istället ta en långpromenad med hunden i kylan så kanske det tar bort lite av mina tillfälliga aggressioner + att jag nog blir lite piggare. Kanske.. Hrm..

2 nov, 19.05

Jag har köpt en till mössa. En basker till och med. Som ni ser är den i leopardmönster och jag tycker att den är mycket fin och älskvärd, ja.

Det var tvunget att bli en såndär trevlig emo-vinkel när jag fotade för att man skulle se det mesta av baskern och för att den skulle bli centrumet av bilden och jag tackar min mobilkamera för de extremt konstiga färgerna! :) -Tack.



Sen har jag fått däcken bytta på min bil, jag har sen kört bilen till verkstan (som förhoppningsvis inte blir en så dyr affär..!) och så har jag *trumvirvel* : genomfört min muntliga prövning i Eng C, samt fått respons på min uppsats som slutade med ett VG. Det var bra. Jag är duktig. Jag är nöjd. Jag kommer kunna sova gott inatt efter att jag och mamma myst med en film hihi.

Nu ska jag till stallet. HEJDÅ!

1 nov, 20.24

Helt plötsligt kändes det inte snorjobbigt att vintern snart är här (jag kommer antagligen vilja skjuta mig själv imorgon för att jag skriver så...). Iallafall inte när jag tänker på problemet som återkommer vaarje höst/vinter: Hur ska jag hålla mig och Favven vid liv, utan att vi båda fryser ihjäl!?

Men idag var mamma och hämtade ut mitt paket från Hööks minsann. Och i det låg det ett jättebra vintertäcke till ponnyrackarn (som verkade vara figursytt till just honom!<33), sen fick han en reflexgrimma också som verkligen inte är fy skam den här tiden på året. Sedan unnade jag mig också ett asdyrt underställ som är gjort av bambu och som tydligen ska vara bäst i världen för folk som mig, dvs för oss som alltid fryser!


Ta-daa!

RSS 2.0