09.54

Nu har mamma och Fia åkt.
Och lite småtöntiga som vi är så blev det lite jobbigt.
Uscha! Att det alltid ska vara såhär!

Jag har ont i magen.. :(

Nu ska jag gå till stallet och hämta cykel, yep.

17.38

KOLL PÅ LÄGET!

Idag har jag:

- Ringt tisken. Misslyckades rätt hårt..
- Promenerat med knasig hund!
- Kollat igenom engelskagrejer vilket resulterade i råångest och ont i magen..
- Lunchat med pappa och Fia på staberg
- Promenerat med hunden som hade slutat vara knasig
- Bokat gymtid.
- Kollat lite friends med Fia
- Trixat haha

Idag ska jag:

- Åka till stallet och hoppträna. Wäääy :)
- Dö lite med Klara hoppas jag ^^
- Komma ihåg att ta med Fias hjälm och stövlat från stallet. Får se hur det går..
- Duscha
- Dricka te med mamma och Fia hoppas jag!
- Soooova

Imorgon ska jag:

- Säga hejdå till Fia som åker tillbaka till Umeå och till mamma som
  ska följa med en stund. Satan..
- Promenera med hund.
- Glida runt på stan med Sanna och fixa och trixa :)
- Gymma!
- Lämna hunden till Eva
- Packa grejer och åka till pappa.
- Fixa sig lite då!
- Dra på förfest någonstans tror jag?
- Åka till borlänge
- In på rockfickan och säga hejdå till Christian och kanske umgås med lite folk där :)
- Gå in på S2 och hänga i baren och kolla på Heat haha.
- Sen är nog kvällen slut.

23.16

SLUTDEPPAT!

Det som händer,
det händer.
Det som inte händer, finns det en mening med varför det inte händer
.

Det har aldrig skadat att ha kvar sina drömmar.
Och
om de slår in i framtiden när allt passar bättre och jag har koll på vart jag vill
och
vad jag vill göra så kommer jag vara glad och tacksam för det!

Jag saknar dig, och du vet det. Jag vill träffas, och du vet det.
Men det är för mycket saker i vägen, och du vet det.

Du är nog den som är Den, och jag
hoppas att jag kan få upptäcka
någon gång om det är sant eller inte. Men bara inte just nu.
Och det suger.
Det är så jävla dumt och jag har hela tiden svårt att fokusera på annat.

Men som sagt: det har aldrig skadat att ha kvar sina drömmar.

00.17

Idag är jag gladare än vad jag var igår. Skönt :) Sånt gillas starkt!

Idag har jag varit i stallet läänge och fick ett himla jobb med att försöka få rent mitt lermonster aka Favven. Och nu menar jag inte att han ler mycket, utan att han var täckt från topp till tå med härlig höstlera.. Var tvungen att leta på en såndär hovkrats med hård borste på för att få bort all lera som han lyckats få in långt ner i öronen haha. Jag fattar inte hur han gör men är tacksam över att han låter bli att akrobatisera sig så när jag sitter på ryggen iaf :)

När jag kom hem var det duschen som gällde och sen åkte jag och fia hem till pappa där hela det gänget + farmor var, som hade tagit med sig kräftor som skulle ätas minsann. Jag blir illamående av bara lukten och får lite lätt panik när jag tänker på hur de stackrarna har tillagats så jag åt inga kräftor såklart! Nu tänker ni säkert "Jaha, men alla grisar och kor som du äter då!?" MEN DE KOR OCH GRISAR SOM JAG ÄTER ÄR IALLAFALL DÖDA INNAN DE TILLAGAS! Så berättade farmor vilken fart det hade blivit på kräftorna när hon la ner dom i det kokande vattnet innan de dog. Jag ville grina faktiskt. Usch!

Jag och fia hade tagit med oss en liten påse med massa teckningar och sånt som vi gjort till pappa när vi var riktigt små och kreativa (ack, vilka lovande konstnärer vi var!) som pappa fick och de kollade jag igenom sen och skrattade så tårarna sprutade! Hittade på ett fint litet brev som jag skrivit i pappas namn när jag nästan inte var några år alls och fortfarande skrev TAK istället för TACK haha. Fotade det och tänker nog slänga upp det här imorgon om ni har tur (annars ska det definitivt upp på facebook! :D).

Imorgon ska jag ringa till min vårdcentral och försöka flirta till mig en bra plats i kön för svininfluensavaccinet. Den drabbar tydligen mestadels unga har läkarna kommit på och eftersom jag är en rätt krånglig diabetespatient, ofta får influensa och/eller andra obehagliga förkylningar osv och är ung så hoppas jag att de är snälla mot mig och låter mig få min vilja igenom moahaha!

Men nu är det time för att sova och som vanligt när jag väl kommit igång med skrivandet blir inlägget bra mycket längre än vad jag från början har tänkt mig :) Hihi.

GODNATT!/ L.

23.02

Förlåt för allt jag gör mot dig.
Förlåt för allt jag gör mot mig själv
Förlåt för allt jag gör mot oss. Oss..

Stay with me, my heart.
l.j, <3


Ikväll kan jag inte andas. Och allt är så jävla tungt nu.

22.18

Vad fan gör jag i Falun när Du inte är här?!
Vad fan gör jag här när det jag mest av allt vill ha är där..?

Det här är åt HELVETE!

Jag saknar dig. JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!

14.25

Har inte bloggat på ett tag nu igen. Inte känt för dig helt enkelt. Och jag är ju ingen som gör saker jag inte könner för. Speciellt inte saker som jag inte måste. En egenskap som jag anser är både bra och dålig.

Igår var jag sen som vanligt med att ta mig till partajet om man nu kan kalla det för det. Det var bara rörigt. Sen dök johanna och rasmus upp och vi drog hem till rasmus där emma och henne polare satt och förfestade. Det var först då som festen kom igång och sen kom sanna dit när hon slutat och allt blev bara mer och mer roligt haha. Sen åkte jag och sanna iväg på en liten spontangrej och jag kom hem vid halv 5 på morgonen. Då hade jag varit vaken i 22 timmar. Jag är rätt trött idag.. Men kvällen och natten var bara rolig. Och sanna, vi måste göra om det haha

Diabetes är en fruktansvärd sjukdom.

Allt fler yngre barn får den. När jag fick diabetes 1994, när jag alltså var 4 år var det ovanligt att någon så ung fick det. Idag är det inte ovanligt att 2åringar drabbas, och varje dag insjuknar 2 barn i Sverige.

Risken för att bli blind, få alla möjliga hjärt-och kärlsjukdomar, tvingas amputera kroppsdelar mm. är hög om man inte håller koll på sin sjukdom på bästa sätt. Men även fast man sköter den på bästa tänkbara sätt har man ändå stor risk att drabbas av följdsjukdomar.

Det är fanimig ingen lek att ha diabetes och man blir påmind av att man inte är som alla andra varje dag!

Vi kan göra precis samma saker som alla andra men det kräver en hel del planering innan, inför vissa saker måste man till och med börja förbereda sig dagen innan genom att kanske ta mindre insulin eller äta mer ordentlig mat än vad man annars gör.

Jag tror inte att så många fattar vad det är att leva i det här helvetet varje dag. Unga personer dör av sjukdomen eller av någon följdsjukdom. Det finns många människor runt om i världen som har det mycket sämre än vad jag och alla andra barn/ungdomar i Sverige med diabetes har, det säger jag inte. Men jag blir lika upprörd varje gång någon bara skrattar bort det när man berättar att man har diabetes och vad som kan hända genom att säga att "Det är väl inte jobbigt med diabetes, man kan ju ha insulinpumpar och alla möjliga bra saker som gör att man inte märker av den" SÅ JÄVLA SKITFEL! Det finns hjälpmedel men inget som gör att man kan skratta bort sjukdomen. Tro mig.

Det finns inget botemedel eller vaccin mot sjukdomen. Det beror på att forskningen inte får tillräckligt med pengar för att kunna framställa det. Och det suger!

Jag vaknar fortfarande på nätterna och bara grinar och har sån jävla panik och känner sån jävla rädsla att jag knappt kan andas när jag drömt om alla gånger det har gått snett för mig de senaste åren.

Alla mina tankar går till CC och hennes familj och har gjort det några dagar nu. Fyfan vilken jävla kamp! Men kämpa på! Sjukdomen får inte ta dig!
Jag har ingen aning om hur det går för dom just nu, och är det någon som vet något så vill jag hemskt gärna veta! Jag ber till vad det nu än är som gör att mirakel sker inom det medicinska att det ska gå bra för henne!

RSS 2.0