22.04

Jag är en fruktansvärt dålig bloggare! Och de kommande dagarna kommer det inte bli bättre kan jag ju bara säga.

Men jag tänkte att innan min brutala trötthet helt tar över och gör så att jag somnar mitt i en mening tänkte jag dela med mig lite om vad som hänt senaste dagarna och vad som kommer att hända de kommande dagarna!

- Elin har varit här på en liten snabbvisit. Och även fast vi bara träffades i några timmar så var dom timmarna hemskt bra och jag saknar henne jämt!

- Med den mystiske R är det, och har varit några dagar av total tystnad. Lika bra det kanske.. SATAN. Jag HATAR sånt här.

- Jag har en veckas semester nu = SKÖNT!

- Stallet är som en dröm utan alla ridskoleungar och allt annat värdelöst folk som bara låter illa och är i vägen. Jag älskar min häst, han är det bästa jag vet. Men jag tycker inte om det där stället längre. Inte alls!

- Har hämtat och burit en massa hö också. 2 ton blev det totalt. Så nu behöver inte våra ponnyhästar gå och vara hungriga i höst och i vinter till typ dec-jan. Känns otroligt skönt att det är fixat!


- Imorgon ska jag, mamma och sofia åka till ikea och hitta lite fina saker tänkte vi. Vardagsrummet ska få lite nya vitrinskåp och två andra skåp, mitt rum ska få en till garderob och en ny byrå. Behövs verkligen! Den lilla ytan mellan mitt och fias rum ska få en spegel, stor som satan hoppas jag på hihi. Och som vi har sagt nu så kommer den bli stooor! :)

- Sedan mot eftermiddagen när vi kommit hem ska jag åka på min verkliga semester: två dagar i Stjärnsund hos farmor, Gunnel och resten av godingtanterna kommer bli BÄST! Åh vad jag ska mysa! Kanske ska säga också att det här med att prata i telefon, speciellt om man har comviq, i Stjärnsund är mer eller mindre en omöjlighet. Jag bara hoppas att vädret blir bra så att vi kan bada och sola mycket! Såklart kommer det bli en och annan fika och en massa kortspel på verandan också ;) ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Nu ska jag fixa disken som mer liknar ett berg på diskbänken innan jag äntligen får sova!
PUSS!

16.00

Jag har aldrig varit en sån som suttit och väntat. Och jag har också lovat mig själv att aldrig bli en sån. Men vadfan ska jag göra då, när du inte säger nåt!? Jag har heller aldrig varit en sån som bara går iväg från saker utan att reda ut det. Utan att få svar. Så därför sitter jag ju här. Och anstränger mig! Faan vad jag anstränger mig! Till ingen nytta dessutom känns det som. Jag tror inte ens att jag överreagerar den här gången..

Jag är inte dum! Jag fattar saker! Som att du skulle säga att du ville ha tid att tänka, jag fattar det och jag tar inte illa upp för att du är ärlig! Men jag tar jävligt illa upp när du bara inte hör av dig. Jag tar det som att du är oärlig mot mig och inte tycker att jag är värd att få höra sanningen. Och det är mycket värre än att höra sanningen, den skulle ändå inte göra så ont i det här stadiet. Det är tystnaden som gör ont och som får mig att känna mig ovärd!

Jag är skiträdd! Och förvirrad. Och ledsen. Av att inte få höra vad du tänker och tycker. Jag är feg också, som sitter och skriver allt det här i min blogg. Så nu hoppas jag väl mest att du (när du känner att jag är värd det, om jag nu är det) ska läsa det här och ta upp det nästa gång vi ses, om det nu blir någon mer gång?! För jag tror inte att jag kommer våga det.

Jag har en klump i magen. Och den är nog inte riktat direkt mot dig, utan mot att jag inte vet något. Att jag inte får veta något. Inte ens nu när jag verkligen anstränger mig. Jag vet inte hur man gör sånt här och du vet det! Min klump i magen är så jävla stor och bara växer och växer så jag snart spricker tror jag. Eller spyr. Det skulle inte vara så ovanligt när det gäller mig.

Jag saknar mamma. Och Favven. Och Casper. Och Ninni. Och Elin. Och Klara. Och F.. Jag saknar alla som kan hantera mig när jag är såhär! Som kan ta reda på mig, lyfta upp mig igen och pussla ihop bitarna! För jag kan det inte!

Puss på pappa som redan har pusslat ihop mig en gång idag. Men än är dagen inte slut och jag kommer antagligen behöva bli ihoppusslad fler gånger innan klockan ringer 05.50 imorgonbitti igen.

15.00

Jag har jobbat idag! Och åkt bil. Med asbra musik! HÖGT SOM SATAN! MM!

Det här är världens bästa jobblåt ohyees!

Dropkick Murphys - Worker's Song

<3

Älskade mormor, bli bra!
Jagälskardig!


20.15

Egentligen skulle väl rubriken vara "Dagens låt" men det är inte såhär jag känner mig idag. Jag vet inte hur jag känner mig idag.., så då får det helt enkelt duga med en svinskön låt. Vilken den här är!

Världens bästa efterfest/bakislåt
Jag tycker det är helt underbart hur något så deppigt kan bli så sjuuuuukt bra!


23.45

Jag kollar på Band of Brothers. Kung serie! Jag älskar krigsfilmer haha. Och att killarna som spelar med i dessa filmer slåss mot varann, oftast är snygga och svettiga är ju bara ett plus ;)

Annapolis gick på tv idag också. Jag njöt! DÄR kan man verkligen snacka om snygga, svettiga killar som slåss mot varann! MY GOD! Blir nog att kika på Pearl Harbor någon dag snart också nu när jag ändå är igång haha.

           
kom igen, visst fattar ni vad jag menar?!



Kvällen igår var kanoners
! Alkohol av olika slag, sjukt bra människor, ett litet äventyr som var mer än okej och en taxitur med en heltrevlig chaffis som jag diskuterade rockens historia och utveckling med (superseriöst runt 4 på morgonen, jag lovar haha!) är verkligen vad jag kallar en helt kanoners kväll, yep!


17.21

Jag har precis badat för första gången iår. Det var svinkallt! Usch..
Men nu är det gjort och jag behöver inte göra det nåt mer i sommar :) YES!!

Ikväll blir det öl med de bästa och nu ska jag dammsuga,
packa lite saker och åka till papi!


Idag jobbade jag klart min första 12dagarsperiod. Nu är jag ledig i 2 dagar och sen blire 7 dagars jobb igen innan jag är ledig i 7 dagar och sen har jag kvar 3 veckors jobb på schemat innan jag är arbetslös på riktigt..

22.03

Okej att Michael Jackson var kung. Men säger någon att dessa människor inte är stjärnor, kanske på väg att bli riktigt stora inom sin grej så slår jag dom!

Fyfan vilken cool grej att göra och jag ryser varje gång jag ser det här klippet!

19.13

Angående det senaste inlägget..: SKJUT MIG! på ett bra sätt :)

Som jag sa till Samme,
-"Sen när allt löst sig inser jag vilken drama queen jag har varit!"



Dagens låt

Queen - Don't stop me now
Enligt mig en av världens bästa låtar!

22.39

De två sakerna jag bad om och verkligen förväntade mig och tycker att jag förtjänar var att du skulle vara öppen och ärlig mot mig. Det har jag iaf varit mot dig, och det är faktiskt en tröst. Men det verkar som att jag inte fått något utav det och att jag lurat mig själv totalt. Igen! Och det suger..

Jag hoppas att det här beror på att det är något så simpelt och löjligt som att det är fel på din mobil. Eller att du bara säger det som jag redan misstänker. Det hade varit så mycket bättre än att inte veta något alls som det är nu!

Jag gillade verkligen att hänga med dig, och jag hoppas att det blir mer av det.

Faan, hör av dig bara!

15.04

Har precis kommit hem från jobbet. Morgonen började bra genom att jag höll på att bli ihjälskrämd (minst!) av några väktare som kom och skulle larma av så hela byggnaden började toktjuta! Satan! De fattar dom väl att de inte göra klockan 07.15 en måndag när jag dessutom är själv!? Jag trodde jag skulle dö haha.

När jag var på väg hem för lunch fick jag också ett trevligt telefonsamtal från min chef Lisa som undrade om jag hade lust att jobba tre veckor till i sommar, då på heltid. Helt okej YEP! Så jag kommer jobba som vanligt nu och hela vecka 30, sedan vara ledig vecka 31 och sen köra på igen mellan vecka 32-34. Känns bra! Och som vanligt mina helger då. Tänkte avsluta sommaren som miljonär!!! Återkommer med resultatet..

Inatt var det en orolig natt. Vaknade hela tiden verkligen. Svinjobbigt! Och för varje gång jag vaknade blev jag mer och mer stressad när jag tänkte på min onda hals och mina tidiga mornar som gör att jag MÅSTE sova på nätterna. Inte bra. Har på tok för mycket saker att tänka på. Eller, inte för mycket kanske men de saker jag tänker på tar för mycket plats! Men trots natten gick det ändå bra på jobbet och jag är inte dödstrött nu. Det är bra! Jag har haft ett lugn i kroppen idag och har insett att jag måste låta tiden avgöra hur saker och ting blir. Kan inte trixa och fixa för mycket nu. En av de få gånger då jag insett det helt på egen hand och faktiskt accepterat det. Men jag hoppas. Jag hoppas långsamt haha.

Nu ska jag ner och slänga i en ny maskin tvätt och sedan susa iväg till stallet till min älskade ponnyhäst. Känner för att rida lite dressyr, äntligen! Kan bero på att vädret inte är dödande hett idag.

Dagens låt blir det här också.
Jag är helt fast. Den känns bara så jävla rätt.
Sammanfattar
(på mitt sätt!) en hel del av det jag har i mitt huvud just nu..
Synd bara att hon alltid har asskumma och skitfula videor haha!

Pink - Please, don't leave me

Filmbevis

från en grymt lyckad kväll haha! Håll i hatten allihopa ;)

På filmen är det Anton, Sege, Rasmus, Ella, Johanna och jag
som visar vart skåpet ska stå när det gäller regndans haha.
Sanna syns också lite i början när hon viftar med sin kamera! :D




Filmen är Idas och det är också hennes garv man hör i bakgrunden haha <3

Och sen var det några människor som kom och gick också under
kvällens gång men jag orkar inte skriva med dom nu haha.
Bilder kommer nog sen om jag hittar den rackarns lilla sladden..

12.59

Jag såsar.

Igår vare lite rajraj. Lika bra att det inte blev någon krog för mig. Det blev en tidig taxi hem. Lika bra som sagt. Hade kunnat sluta hur som helst annars. Jag <3 folköl!

R, call me?

15.17

Jag har ett blåmärke på ett väldigt konstigt ställe haha. Jag vet verkligen inte hur det har hamnat där men det är hemskt lustigt haha.

Mamma fick för sig att tvätta mina converse (av någon anledning tyckte hon att de luktade motbjudande efter P&L.....). När de kom ut ur maskinen var det kolsvarta och kritvita. Jag har inte sett dom så sen jag lyfte dom ur kartongen precis när jag köpt dom. Det var inte själva poängen utan poängen är den att de har krymt! Haha, bra mamsen! Så nu har jag påbörjat mitt mission att gå ut dom så jag få ner mina asbraiga sulor i dom igen! För nu sitter de tajt. Jag får ju på dom och så of course men de är säkert i typ strl 34 nu! :O Pyttesmå haha! Alltså plasten har ju inte blivit mindre, det är bara tyget som har dragit ihop sig.. Men det hoppas jag att ni fattade...!

Idag har jag jobbat klart 1/4 av mitt sommarvikariat. Har varit en bra vecka. Jag har varit duktig höhö! Nu är jag rätt lugn för nu är jag inne i det så att säga. Så nästa vecka är det bara att köra på! Det känns bra. Men sen började jag och Johanna snacka om vad som händer efter sommarn. Och då blev det jobbigt igen, Då lär jag ut och söka jobb för jag antar att jag inte får något fortsatt där jag är nu men jag ska iaf kolla upp det. Men om jag måste söka vidare så har jag då en färsk och bra referens. Hoppas jag haha.

Det blev lunch med Johanna och Rasmus idag igen. Hos rasmus. Tummen upp. Ikväll blir det också en och annan öl där = ännu mer tummen upp! :)

Imorgon kommer förhoppningsvis R hit. Iiih! :D Det här är så roligt! :D Det bara pirrar i hela magen, på ett bra sätt hihi.

Nu blev det ett längre inlägg än jag från början hade tänkt mig.. Men men, kul för er osv ;) Haha. Nu ska jag duscha så jag kan få känna mig som en människa igen och inte som ett damm/smuts/svett/äckelmonster som man lätt gör efter en dag på jobbet och sedan ska jag susa ner på stan och kirra öllllllllllllll!

Dagens låt

Hoffmaestro & CHRAA - Seize the Day


PUSS!

Hard work work

Kom precis hem från jobbet. Är HELT slut. Det var mycket idag. Först banken och sen en bussgrej där nån smart jävel hade krossat en glasflaska. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Det betydde att jag var tvungen att stå i en busskur när solen gassade rakt på och plocka hundramiljoners glasbitar när jag redan var superstressad till kopparstaden. Värt.. Det gick iaf bra på kopparstaden eftersom jag har varit duktig och snabb tidigare i veckan så jag hade hunnit göra lite torsdagsjobb igår. Tummen upp! Var tvungen att jobba över lite ändå. Men jag slutar 14.00 vanligtvis så att jobba över det är itne så betungande haha. Lunch på Tzatziki i värmen med Johanna och Rasmus också. Lätt värt! Så gott!

Imorn ska jag till ett nytt ställe.. Lite nervös faktiskt haha. Det är så jobbigt när man inte vet och man är själv. Men det är enda gången det är jobbigt att vara själv. Jag trivs väldigt bra med att åka runt och jobba själv. Inget tjafs med hur den andra brukar göra osv utan jag får fixa allt på mitt sätt. Perfekt! Hoppas de som jobbar på ställena också tycker det haha! Det visar sig hehehehe...

Nu ska jag ringa R (hihi), städa och sen åka till stallet. Blir nog en mystur i skogen med lite bad och så idag igen. Varken jag eller hästen orkar nåt annat i den här värmen!

Mami fyller år idag!!! Världens bästa! Jag och Fia var uppe 05.30 och fixade frulle imorse haha
Hon är också världens snyggaste, som ni ser! <3


Med anledning av det dedikerar jag dagens låt till henne :)
Och det är en inspelning från ett av hennes favoritprogram haha.
Jag älskar henne så himla mycket!


Jerry Williams - I can Jive


RSS 2.0