Så himla bra,

är min häst! Han är det bästa jag har och det finaste jag sett!

Och jag vet att jag ibland blir jävligt trött på att åka ut till stallet varje dag, men när jag väl är där så finns det inget annat liksom. Han är det bästa jag har och jag kan lätt säga att han räddade mig när alla andra bara kunde gå och dö och det skulle inte göra mig något. Jag kommer aldrig kunna göra mig av med honom. Han är min bästa vän.


Min bästa, bästa, bästa!


Så himla bra är också min älskade storasyster som idag fyller år! 22 år minsann :)
Grattis till dig, och jag älskar och saknar dig! Vi ses snart! :D


Grattis snygging!!

hej!

Jag sitter i sannas soffa och knycker bredband hihihihihi. malerna är de tråkigaste jag någonsin hängt med för tillfället. SLUTA KOLLA PÅ FUCKING SKITROBINSON!!!!!!!!!! Sen ska de äta räkmackor. Äckligt. Jag är jävligt negativ nu. Fast jag ska få andra mackor när de äter sina äckliga räkmackor så det blir nog bra ändå :):):)

Nu sitter jag och skriver bara för att få tiden att gå. Men vad ska man göra då!??! Jag har iallafall fina kläder och roligt hår idag. Sånt gör mig glad, utseendefixerad som man är :) När jag kommer hem sen slänger jag nog upp lite bilder från kvällen. Om malerna slutar vara de tråkigaste jag någonsin hängt med och vill göra roliga saker med mig! Just nu känns det inte som att det kommer att hända................ De garvar inte ens när jag är asrolig och säger smarta saker... Jävlaskit då! :(

Imorgon ska jag nog ringa om ett jobb jag precis hörde om. Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att jag får det! Det skulle vara så himla himla himla braa! Och göra mig jättejättejättelycklig!

Nu funderar jag starkt på att hoppa i sannas säng och stöka till lite för att få den uppmärksamhet jag tycker att jag förtjänar :)

Loppis!

Det var ganska segt idag på loppisen, skittråkigt och jag är rätt besviken på alla snåla människor! :( Jävla jävlar, kom och köp! >:( Men men, jag och mamma fick iallafall ihop 450 kr till min studentkassa, så vi hamnade på plus ändå! Det gillar vi.

Nästa gång vi ska dit, ska vi se till att få ett bord direkt efter löning och inte efter någon storhelg, för det visade sig vara ett litet misslyckande haha.

Fast jag lovat, både mig själv, mamma och pappa så köpte jag ett par skor. Klart jag gjorde hehe. Men de kostade bara 20 kr, var bara använda en gång och det syntes inte. Bara pyttepyttelite på klacken så jag lydde min instinkt/magkänsla, you name it, och köpte dem! :) De är precis lika som ett par jag redan har, som jag tycker asmycket om. Det är till och med samma strl, men de råkade jag ju totalförstöra klackarna på under en fullirullsväng vid slagghögarna och sedan på Olearys (rest in peace Olearys btw :( buhu..). Undrar vart man ska hänga i sommar liksom!? :O Men om vädret håller i sig och är lika fint som det är nu kan man ju lätt sitta ute hela nätterna snart, wiie!<3

Ikväll ska jag mysa med Sannamalen, Ellamalen och Johannamalen. Det blir bra. Är så sjukt ölsugen nu så ni fattar inte! Men ska köra bil så ölen får vänta till en annan bra kväll istället. Typ sista april kanske?! :)



Här är mina nya skor! Finafinafina :)

Stört upptagen dag!

Började med kaffe -och äggmackefrulle med mami, det kan vara den bästa starten till alla dagar! Sen bar vi fram alla kartonger med miljontals ovärda små pryttlar som vi tänker försöka få sålda imorgon på loppis. JAG FATTAR INTE VART ALLA GREJER KOMMER IFRÅN! Lägenheten var inte så stökig och proppfull ens när vi precis flyttat in som den var idag. Och det säger en hel del vill jag lova...

Sen efter några timmar åt vi lunch innan jag tog bilen till bjurs för sista akupunkturbehandlingen (har iallafall tänkt att det var den sista!). Solen sken och jag hade rutorna nedvevade, solbrillorna på och alice cooper och diverse annan finfin musik dånande i högtalarna både dit och hem. Yeeeeeey vad det är kul att köra bil när det är fint väder! Speciellt när det går på tok för fort enligt hastighetsbegränsningarna hehehe.

När jag kom hem satt mamma på balkongen och hade kirrat kaffe så det var bara att slå sig ner i solen, lyxigt värre! :) Sen jobbade vi på som tokar igen med våra kartonger och prismärkte alla små skitsaker som jag inte förstår att någon ens skulle vilja titta på och huxflux så var det dax för mat, igen!

Runt niotiden hämtade vi upp Eva, Elin och Uffe som kom från en kryssning (som vanligt haha) och när vi kom hem upptäckte vi till våran förskräckelse att det fortfarande fanns plats kvar i bilen så vi rensade ur och prismärkte två kartonger till som ska till loppisen. Skönt att få undan!

Sedan myste vi ihop oss med casper i soffan och million dollar baby på tvn och grinade oss igenom slutet av filmen. Det är en fruktansvärt stark, och bra film som jag kan se hur många gånger som helst tror jag.

Men nu ska jag sova, 06.15 ringer klockan och jag ska upp och fixa matsäck innan vi ska iväg och tjäna stora loppispengar :)


Million Dollar Baby. Har ni inte sett den, se den!
Har ni sett den, så fattar ni att ni kan se den igen!

YES!

Har nu fixat halv fodervärd åt min ponnypålle. Hoppas verkligen att det fungerar den här gången. Det skulle vara så himla braa! Anyway, ska testa det här nu några veckor innan vi skriver något kontrakt men har nu iaf 3 dagar stalledigt i veckan, vilket är skönt. Nu kommer jag verkligen kunna lägga ner tid på skolan, det sista!


I förrgår kändes studenten riktigt roligt, såg till och med fram emot den. Men igår började jag grina och fick sån jävla ångest över allt bara jag tänkte på det, och inte blir det ju bättre av att folk är idioter och bara förväntar sig att man ska acceptera allt. Speciellt när jag är en sån som måste vänja mig vid tanken på något innan jag kan säga ja eller nej.
Du borde veta det efter 19 år. Men det är ju knappast första gången du gör såhär. Korkskalle! Argh!, >_<


Menmen, nu ska jag inte deppa ihop, det har jag inte tid med! Så nu ska jag packa mina saker, fixa mat, vänta på pappa, åka till stallet och träna, och sen ska jag till mami! :)


Bbyboi, du är min bästa! :*

Mysgos hos Fia!


Vi kan kalla henne Snyggida!


Vi kan kalla henne Snyggfia!


Vi kan kalla henne Snyggjohanna!


Vi kan kalla henne Barnlovisa med världens största panna!


Vi kan kalla Johanna och Ida för konstiga och Fia för spöket! Fast snygga såklart!


Vet inte riktigt vad man ska kalla det här..?

Dagen idag

Vaknade.
Kollade på den första Sagan om Ringen-filmen.
Åt lunch.
Sökte jobb och ringde runt = utan resultat.
Hatade världen.
Åkte till mamma och gick ut med Casper.
Fick en jobbig knäpp i huvudet..
Åkte till stallet.
Red och fixade allt där.
Åkte till mamma och gick med Casper.
Pratade aslänge med Mias pappa haha!
Åkte till pappa.
Dog en stund.
Åt middag.

Och nu ligger jag här i min säng och väntar på att kameran ska ladda färdigt så jag kan lägga upp bilder från myskvällen hos Fia igår hihi.

Lyssnar på bra musik gör jag också.
Blondie kicks ass och Debbie Harry är det snyggaste jag vet!


http://www.youtube.com/watch?v=lReMYx3JxEo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=__-9Pyb3uos&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aH3Q_CZy968&feature=related

Hej hej hallå dagboken!

Jag har precis tittat på Marley&Me.
Ella och Johanna, jag förstår vad ni menar med att man grinar till den filmen!
Mina ögon och huden runt om har antagit en röd färg! :)
Den var så sorlig. Usch vad jag har grinat...

puss

AAAAARGH!

nu är jag sådär trött så jag inte end orkar bry mig om en bra frukost utan jag sitter och äter en jävla chokladkanin som smakar stört bara för att ha något att göra!

varför varför varför kan inte hästarna vara utan frukost BAR flr idag!?

undrar om pappa gjort kaffe..?

<3

Min Kung gick ut,

  hehehehe...

Påsk

Har precis kommit hem från mormor. Underbara, älskade mormor!

Åt mer mat än jag vill tänka på. Det var liksom förrätt, huvudrätt, TVÅ efterrätter och kaffe! Hjälp..  Jag ser gravid ut. I nionde månaden minst! :O hade i vart fall hemskt mysigt, min släkt är aaaaaaawesome när den väl vill :) eller när jag vill..? Hm..?

Nu ska jag kolla på någon mysig film (eller några avsnitt greys hehehe) och sen sova. Morgonpasset i stallet imorgon så mobilen kommer börja göra oljud vid 6 ><


Änywääy. Hoppas ni haft en bra påsk och att ni är lika tjocka som jag! :)

Här kommer lite bilder fårn mormor


Eva fostrar Elin genom att killa henne! :D


Mormor hade vispat grädde och Casper fick slicka av visparna haha


Sofia (som visar sig från sin bästa sida haha), Uffe och Eva


Mormor häller upp kaffe till en lycklig Fia :D


Här visar mormor hur man bäst skär upp en tårta haha!<3


Sen fick Fia paket, för hon fyller år snart!


Alla fick påskpaket av mormor :)
I mitt var det en prickig t-shirt som var hur söt som helst!



Avslutande bilden. Världens godaste chokladtårta!!!
När jag blir pensionär ska jag bli precis som mormor: alltid ha massa onyttigt och bjuda på och färgglatt, antikt porslin! :)

Dödag

Ligger i min säng och lyssnar på diverse halvdeppig musik som får en att börja tänka stört mycket. Jag spelar Kungen också. Det går dåligt. Jävla kungen!

I am outside
And I've been waiting for the sun
With my wide eyes
I've seen worlds that don't belong
My mouth is dry with words I cannot verbalize
Tell me why we live like this

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

Yeah
Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole


Det är en dödag idag.

Kvart-i-3ragg

Har funderat mycket idag. Umgåtts med Klara och då blir det automatiskt att man funderar.

Jag saknar inte att dricka, men jag saknar att vara full.
Känna den där känslan av att ingenting spelar någon roll (på ett bra sätt!).
Känna den där känslan av att "vad jag gör ikväll/inatt kommer aldrig komma tillbaka och kommer aldrig spela någon roll"
Känna den där känslan av frihet.
Att veta att den personen jag lämnar krogen med, kommer komma ihåg mitt namn imorgon lika dåligt som jag kommer komma ihåg hans.
Bara vara kroppslig.
Bara låta allt blir vad det blir.
Bara göra allt det som man aldrig skulle göra i nyktert tillstånd.

Kalla mig desperat, kalla mig töntig, kalla mig fjortis, kalla mig vad som helst.
För när allt kommer omkring gör jag allt bara för min skull, och då ska ingen få döma mig.
Jag är brutalt ärlig. Men det kan jag ta.

Så, bli mitt kvart-i-3ragg och jag lovar att jag ska älska dig över allt annat tills mina sinnen sätts i bruk,
och då kommer jag försvinna och vi kommer aldrig behöva prata om det.
Jag kan inte komma på något bättre.

Glömde en sak!

Björne hittade sitt "påskägg" före Plexus också. Hihi jag älskar Björne!<3

Påskäggsjakt

Runt nio imorse SMÄLLDE pappa upp min dörr och klampade in och skrek "NU MÅSTE DU GÅ UPP OCH LETA PÅSKÄGG!!!!!!!!" MEN TACK DÅ! Fan va sugen jag blev på att gå upp då. Snarare skitgrinig och ville bara skjuta alla och avsluta med mig! Jag fattar inte vad folk inte fattar med "Väck mig inte före 10 på morgonen och om ni ändå måste göra det, SKRIK INTE eller gör andra jobbiga saker!"?!
Jag gick upp iaf. Och la mig i soffan tills de började tjata på mig igen att jag skulle leta för ALLA andra hade ju redan hittat sina. SO WHAT!? Vad skulle det göra om jag letade efter mitt nästa vecka istället!? Jag öppnade iaf ögonen där jag låg i soffan för att säga åt dom att hålla käften, och då såg jag mitt ägg ovanpå klockan. Så jag reste mig, tog fram en stol och plockade ner det och sen var de tysta. Skönt. Nu är de ute och går.

Solen skiner, det är varmt, Björne har bajsat på gräsmattan och snart ska jag till stallet.
Det kanske blir en bra dag iaf, trots mitt brutala uppvaknande.

Gråtsugna?

Titta på Greys Anatomy, säsong 2 avsnitt 6. Jag lovar, ni får ur er all gråt ni trodde man bara kunde gråta under ett helt liv.
Min kudde är helt blöt. Mitt lakan är helt blött. Mina ögon är röda av översvämning och jag är helt utmattad!

Det är jävligt mycket nu. Mer i mitt huvud än vanligt. Men ändå; det är den bästa serien någonsin!
Och snälla, tvinga mig inte att flytta en gång till?

Nej!!?

Ni kan inte mena allvar. Aldrig i livet! Jag har tyckt att ni gjort en väldans massa korkade saker, men om ni gör det här kan jag säga att ni överträffat er själva. Än en gång.

Det finns ingen anledning. Det skulle bara betyda en himla massa mer jobb. Något som allihopa skulle tröttna på efter några dagar. DET FINNS INGEN ANLEDNING!

DET ÄR BARA SÅÅ HIMLA KORKAT!! Jag tänker inte ställa upp på det, och jag tänker varken flytta mig eller det bästa jag har.
Vilken jävla dröm lever ni i!?

Ni måste skämta! Ni kan inte mena allvar!?

Trött som en som dött!

Sista inlägget för idag.. Lovar :)

När jag kom hem från stan idag efter skolan hade jag uträttat diverse ärenden (angående födelsedagar hehe..) satte jag mig duktigt och pluggade klart det jag hade kvar att göra i historiaväg. Otroligt skönt att få maila iväg uppgifterna och pricka av den punkten från min Att-göra-listan!

När det var gjort åkte jag och systeryster Fia iväg till stallet, och eftersom hon inte ridit sen januari (!!!!!!) fick hon äran att rida knasponnyn (som alldeles glömt bort att han som 19åring borde uppföra sig bättre än att sätta av i full galopp från skritt på långa tyglar.. >< han är galen!), medan jag fixade allt annat i stallet.

Nu har jag, mami och Fia haft värsta myskvällen med asgod mat, asgod dessert, asgoda popcorn och en asskön och asvärd kvällspromenad. Jag kan lova att den promenaden behövdes!

Tänkte kika på ett avsnitt av Grey's Anatomy (har precis börjat med andra säsongen nu) och sen ska jag sova. Mm!


Grey's Anatomy har blivit lite som en godnattsaga för mig nu måste jag erkänna haha <3

Här vare fina tjejer!

Bilder från dagens Superseriösa photo session : )


Wowowowo

Jag och Johanna klarade provet! YES! Fick 23,5 poäng. KLART DET VAR 23!!!! :O

Givande konversation

Jag och Johanna pratar om konstiga magar, bajs och lukten av dött djur :)
Dricker kaffe gör jag också. Det är gott!


Har gjort naturkunskapsprovet nu. Det var svårt haha. Jag kunde faktiskt instuderingsfrågorna, men så var jag tvungen att gissa lite och låtsas vara smart.. Jaja, man behövde bara ha 16/32 rätt så jag borde bli godkänd tycker jag. Annars får jag väl göra ett till omprov. Isånafall blir det andra omprov... >< Jag tror jag ska ge upp mina astronautdrömmar nu.... :(


Det är helt stört hur söta vi är :):):) hihi

Bajsmat?

Eller etage? Korv som gnisslar när man skär i den, och den ser ut som någonting HELT annat. På riktigt! Så fick vi pulvermos också. Och till det serverades det bostongurka och majonäs.. NÄR SKA VI FÅ BRA MAT!??!?!?!?! Nu är det iofs inte så långt kvar tills vi slipper etagematen. HALLELUJAH! eh..

Nu sitter jag bara och skriver för att jag inte vill plugga. Naturkunskap. Universum. Kul? NEJ!



Jag har världens bästa ponnyhäst. Den där dagen var en av de bästa på hela sommaren.
Jag vill ha sommar nu.

Så jävla jävla jävla trött

Min syster kom hem från Umeå igår. JÄTTEROLIGT! :) Saknat henne så mycket! Men som vanligt när man åker tåg så skiter sig saker. Igår var det loket som sket sig. Det gick sönder och det fanns inga reservdelar. Kul! Så mamma (som var trött efter en lång dag!) fick sätta sig i bilen och åka till gävle när klockan var runt 10... Det gick bra i alla fall och någon timme senare ramlade dom in i lägenheten och vi drack te och åt hårdmackor och så skulle vi sova. Fick lite lätt panik när jag såg att klockan då var 01.10 och tänkte att nu skulle jag ju aldrig kunna somna! Mycket riktigt. Jag somnade inte. 03.50 tittade jag på klockan sista gången och så visste jag att klockan skulle ringa 7... Jag är så himla opepp på skola och hela den här dagen just nu.

Maskmos?

Var precis ut med hunden. Det regnar lite. Vilket betyder maskar!!!! Tänkte väl inte jag på heller!
Nu har jag råkat få maskmos under skon, jag har inte vågat titta på det som finns kvar av mitt offer. Usch..

YO!

Jag har väl skaffat mig en blogg. Igen.. Kanske går bättre den här gången haha ;D

So, welcome to My Kickass Life - So Good, So Bad.

RSS 2.0