30 dec, 20.42

AAAARGH! Jobbiga känsla, jobbiga tillstånd. Åh jag vet precis jag vad jag vill ha. Jag behöver! Jag skulle må bra av det. Måste. Få!! Nanana, fjortisvarnings-skylten blinkar för fullt men vad gör det?! MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER, hehe. Åhåhåh.. Nu ska jag sluta. Men jag behöver och jag vill ha. Mhm JA!

25 dec, 22.55

Julaftonen detta år var sjukt stressig. Helt insane!

Dagen för mig började 04.45 då det var dags att ta sig till ica maxi för det blir minsann dammigt där även på julafton >< När det var avklarat var det bara att ha plattan i mattan på forden för att komma hem till pappa och byta till julaftonskläder, slå in de sista klapparna och sen invänta farmor och då åt vi jullunch och delade ut julklappar.

Sen var det bara att byta kläder igen och stressa iväg och försöka få till världens snabbaste eftermiddagspass för alla frusna och hungriga hästar. Hem till pappa igen efter det, duscha och fixa samtidigt som Kalle stod på.

Efter det bar det av till Källviken, hem till moster och alla släktingar på den sidan. Ännu mer mat, ännu mer klappar! Sen var det bara prat och mys hela kvällen och när jag kom hem runt 10-tiden var jag så trött så mina ögon stod verkligen i kors. Ramlade i säng och sedan ringde klockan 05.45 idag och det var dags för jobb igen..

Så som sagt, julaftonen var en stressig upplevelse det här året. Men trots allt väldigt mysig.

Dessutom fick jag allt som jag hade önskat mig mest,
och det gjorde ju knappast dagen värre, haha.

Några höjdpunkter bland många:

Nya ridskor
Sängkläder med zebramönster och snyggklockan med marilyn monroe

Skivspelare med cd-uttag, usb-port och radio och grejer (awesome!) och en svinsnygg klänning med G'n'R-tryck

21 dec, 21.45

Varje dag hur länge som helst nu (typ..) har jag lovat mig själv och folk som påpekat det på ett lite negativt sätt att jag ska klippa till min lugg som verkligen har blivit för lång. Och det var lika nu. Men jag har suttit med inpackning i håret i 30 minuter istället för 5 minuter så min lugg kan få vara ifred eeeen dag till utan att jag ska behöva få ångest över att jag har sämst självdisciplin i världen.. Dessutom tror jag att resulatet av en luggklippning i det extremt trötta tillstånd som jag är i nu bara skulle bli en hackig/sne/konstig/ful lugg. Så saxen och luggen får allt vänta tills imorgon när mina trötta ögon förhoppningsvis har slutat rulla runt i huvudet på mig och tittar dit jag vill att de ska titta istället för överallt som de gör nu.

Så, nu har det blivit ett Dagens inlägg idag också. Ett rätt långt och meningslöst inlägg för att ha handlat om en lugg, hm.. Det säger nog en hel del.. Om hur trött jag är. JAG ÄR TRÖTT. Nu ska jag blåsa och platta till mitt hår och sen sova. Klockan ringer 05.45 och då är det dags för hard work work igen. Glassigt värre..

Godnatt.

20 dec, 21.13

FALU RIDKLUBBS JULSHOW, 2009

Jag har aldrig sett äckligare ut (på ett osnyggt sätt) men nog fan gillar jag det lite ändå.
Kära KP, är jag normal? / undrandetjej_90, hehehe
.

heidå.

15 dec, 16.27

Jag är inne i feta jobbperioden och tycker att det är sjukt bra. Och rätt skönt. Inte roligt, men värt! Sen så snöar det väääldigt mycket också. Rätt mysigt :) Men jag vill inte ha 20 grader kallt :( Så de låga temperaturerna kan stanna i Norrland, mhm!

Frös som ett djur när jag kom hem fråb jobbet, och mina fötter var blöta isbitar. Då är det bäst att dra av alla äckliga jobbkläder, fixa på sig en morgonrock, på med tjocksockarna och mysa ner sig i soffan. Som pricken över i:et hade jag köpt vindruvor på vägen hem. Nu är klara här.

Heido.

12 dec, 10.53

Alltså jag brukar tycka att alla människor är okej. Och om någon beter sig fruktansvärt barnsligt så finns det alltid en orsak till det som man inte ska lägga sig i. Meeeeen det här var så roligt så jag höll på att kissa på mig. Sorry alla emos, ni får helt enkelt ursäkta och låta mig skratta iaf!


9 dec, 21.28

Jag är rätt bitter. Johanna och ida fick stå ut med det. Men de var jättedryga och dumma så de får tåla lite bitterhet. Jag kommer sakna ida som fan när hon åker till usa. Och jag saknar Johanna fruktansvärt mycket om jag inte pratat med henne på typ två dagar. Det kanske inte ens har hänt?

Jag tycker det är jobbigt att höra folk prata illa om andra, även om dom verkligen menar det och säger det till personen face to face. Men en sak som är ännu jobbigare är folk som slickar röv och bara snackar skit! Sånt håller aldrig i längden. Icke!

Och när du mår dåligt så rasar min värld totalt. Hela vägen ner till Ingenting. Jag känner mig aldrig så otillräcklig som då. Älskade älskade bästaste Du. Jag älskar dig, du är min bästa vän, mitt bästa allt. Jag vet att jag säger så om många, men jag har individer i mitt liv som är mina bästa på olika saker. Men du är den som är Bäst på Allt, som kickar alla andras ass. Hjälp mig hjälpa dig. Jag gör så gott jag kan, jag älskar dig och kommer alltid att göra det.



8 dec, 21.01

Heltidsvikariat fram till 8 jan. (+ mina vanliga helger) och antagligen längre.

Vissa saker kan få mig att bli glad och förbli glad en hel dag. Det känns bra det här :)

5 dec, 17.44

Hej hej hallå bloggen.

Nu har jag precis kommit till papi och känner mig väldigt seg. Ovanligt? Nääe, skulle inte tro det va! Jag tänkte duscha och pyssla lite med mitt hår (som för övrigt är det snyggaste jag sett, mhm!) och trixa med lite snälla saker i ansiktet men hamnade har istället: på rygg i sängen med datorn på magen. Ovanligt? Nääe, skulle inte tro det va!

Har städat och rensat lite smått och fixat med med sånt hos mamma idag. Sånt är så värt att göra! Jag känner mig alltid fruktansvärt nöjd med mig själv när jag gjort det. Meeen, jag hade en poäng att komma till: jämt när jag rensar och städar hittar jag små fina saker som jag för tillfället alltid har glömt bort. Oftast handlar det om kläder som lyckats hamna längst in i helt fel låda, och ibland hittar jag på smycken och det är lika roligt det!

Idag hade jag turen att hitta på både "kläder" och smycken :)


Mina älskade åsnetofflor som jag trodde att jag hade varit dum nog att slänga när ena huvudet lossnade.. Men jag hittade dom i en liten påse längst inne i garderoben och Det Förlorade Huvudet låg också däri, så det är påsytt igen. Bästa tofflorna ever med små grejer på undersidan så det blir typ som fotmassage när man går, <33!


Det superduperfiniga halsbandet med texten Lillasyster på som jag fick av min fina syster (otippat va?!) när jag tog studenten! Ett väldigt enkelt men jättefint armband gjort av silverhjärtan som jag fått av min moster vid någon födelsedag har jag för mig.. Och sist men absolut inte minst: halsbandet med den stora spindeln! Spindeln är till och med en gammal nyckelring som jag tyckte var på tok för fin för att bara vara en nyckelring. Så den fick bli ett halsband, awesome!

Men nu ska jag duscha, sen är det mys hos Idaliten som gäller. Blir nog en väldans bra kväll!

Heirå.

3 dec, 19.16

Nääe, den här var inte så mycket att hänga i julgranen inte..

Imorgon ska jag inhandla en röd färgmousse från Goldwell istället.
Har ju hört från en säker källa nu att den i alla fall är helt awesome.


Aah, just ja! Idag har jag varit och fått min andra svinspruta också!
Känner mig galet trött och är rätt yr men förutom det och en högerarm
som helt sagt upp sig (den hänger och dinglar och gör ont mest och
så har jag HELT hysteriska spasmer i tummen?!)
och gått hem mår jag bra.
Tuuur för pappa och marika som ville ha huset städat imorgon..

2 dec, 13.38

Är liten och bedrövad och känner att Paniken och Spöket växer
inom mig och bara ligger och väntar på att få explodera och ta över hela mitt Jag.
Jävla skit jävla skit jävla skit vad jag känner igen de här känslorna.
Och varje litet bekymmer växer och blir 10 gånger större än vad det egentligen är.
Så typiskt.. Usch usch usch.
Andas! Andas! Andas!

lilla spöket Jag.

2 dec, 12.33

ååh..


Äter mat, ska ta ut hunden, sen åka till pappa och leta sladd.
Sen blir det fika hos ida med johanna som planerat.
Bra dag.

1 dec, 21.09

DEN HÄR DAGEN HAR BARA VARIT MYS!

Jag och vovven har varit ute på myspromenader och sedan kom ju världens bästa johanna hit också. Bästbästbäst. Det är en sån här dag som jag måste försöka komma ihåg när allting suger och ingenting känns meningsfullt.


En väldigt konstig bild på mig, men vadfan!
Fint väder och glad tjej, och vad spelar då bilden för roll!?


Sedan har jag och mamma varit i tvättstugan lääänge, och det blev till och med en liten glasspaus mitt bland alla tvättberg haha, <3 så värt. Nu är mamma ute med vovven på en kvällspromenad och jag väntar på att sista maskinen tvätt ska bli torr så att den kan vikas och tas med upp från tvättstugan.

Imorgon blir det mys med Idasåsen och Johannasaten om inget går fel, dvs. om någon av oss får jobba..

1 dec, 10.15

HA! Mina önskningar från igårkväll slog in. Jag vaknade för en stund sen och det onda i halsen var nästan borta (men hela min kropp ville såklart fortfarande gå i tusen bitar!) och jag kände mig faktiskt rätt pigg. Jag öppnade första luckan i min chokladkalender och gick sen upp och upptäckte det fina vädret! Iofs ligger det snö överallt, men det är ljust och fint och man kan se en blå himmel och solsken = bästa.

Nu sitter jag i soffan med en snarkande hund bredvid mig och dricker gottgottgott kaffe med kanel, kardemumma och skummad mjök i. Det är verkligen så himla gott!

Jag och vovven ska ut på en långpromenad i det fina vädret om ett tag, bara våran sega vaktmästare har varit här och fixat duschen som stått och droppat i flera veckor. Sen blir det stallet på eftermiddagen och efter det är det en tur ner till tvättstugan som gäller. Yep, nog om det! Ha en bra dag,

heido.

Idag lyssnar jag mest på Peppermint Creeps också, long time no see men ooh vad bra de är (även fast de ser ut som fan haha).


RSS 2.0