P&L är över

sen några dagar tillbaka. Jag jobbade många av dagarna med festivalen och slet som ett djur med mina vänner i den 35gradiga värmen. INTE ATT LEKA MED. Och sen var det bara att åka hem, packa upp och slänga alla äckliga kläder i tvätten och gå och lägga sig för måndag morgon ringde klockan 05.45 och det var dags att påbörja mitt jobbmaraton som kommer vara några veckor nu. Känner mig död i hela kroppen och i huvudet men det får fanimig gå ändå nu när jag gett mig in i det. Jag är också sjukt tacksam över att ha ett jobb där jag faktiskt tjänar rätt bra!

Men åter till P&L. Det var bäst. Bästa campet. Bästa vädret (kanske lite för varmt ibland..). Bästa musiken. Bästa människor. ALLT VAR BÄST!

Mötley Crüe, vilka jävla bra band alltså. Stört. Jag älskar dom och kommer nog antagligen göra det för resten av mitt liv. Jag stod själv längst bak en del av spelningen och när de körde Home sweet home som extranummer brast det. Jag började tokböla och försökte dölja så mycket som möjligt av det i hatten men då såg jag ju inte vad som hände på scen så alla fick se mina glädje/nostalgitårar istället haha. Jag skyller lite av min känslosamhet på för mycket sol och för lite sömn ;D
Såg andra band också men det orkar jag inte skriva om nu. Har ni tur får ni läsa om det i något senare inlägg!

Nu kommer jag iaf jobba ett tag, någa 12dagarsperioder kommer det bli.... Men jag tjänar pengar mwahaha! Ska också hinna med ponnyhästen min och jag vill hinna träffa R också. Mys!

Slänger in dagens låt här också, som självklart är Mötley Crües Home Sweet Home.
Hittade ingen schyst liveinsplening så denna får duga!


Imorgon

flyttar jag till peace and love. Iiih! Jag blir sådär barnsligt glad vid tanken på det haha.

Så imorgonbitti blire att njuta av en sista dusch och känslan att ta på deo när man är ren. Den känslan är sjukt värd när man kommer hem och får göra det igen.. Man är jävligt smutsig och äcklig på festival. Och det sjuka är att det känns helt okej, alla är ju lika! Jag gillar festivaler.

Idag köpte jag mig en finfin festivalstol också. På Rustas barnavdelning, perfekt ju! Med ölhållare och allt <3 Den kommer matcha mina zebrastövlar och festivalhatt perfekt!

Man kan inte annat än älska den! :D


Bild från P&L förra året. HATTEN! <3 Sa jag att man var smutsig och äcklig på festival eller, haha? ;D

00.00

Det blev ingen hämtning i borlänge. De skulle vara kvar inatt! Lite skönt faktiskt att slippa ut med bilen nu när jag inte riktigt litar på att jag kan hålla mina ögon öppna och min hjärna skärpt. Nu ska jag sova, godnatt!

Dagens låt

Mmmannen, myten, legenden! <3
Bäst i hela världen vissa dagar, andra dagar är han bara sjukt bra och en av de bästa!


Jag ljög..

Jag bloggar igen, trots att P&L inte är slut än. Det har fortfarande inte riktigt börjat än. Inte för min del iaf. Men därimot för mina kompisar som är där och festar järnet redan och som jag ska hämta om en timme. Jag är den snällaste jag vet :)

Jag hoppas verkligen att de står på bestämd plats när jag kommer så jag slipper ringa runt och tjafsa! Men det skulle inte göra så mycket, jag vet själv hur det är när man ska bli hämtad. Och hur det nu än är så är de bra! De mest braiga jag vet faktiskt!

Men nu sitter jag bara här och skriver massa strunt för att få tiden att gå medan jag kunde ha fortsatt med min packning som jag ska försöka göra så liten som möjligt, vilket alltid har varit ett problem för mig så fort jag ska någonstans med en packning!

HOJ!

P&L

Kom precis hem från borlänge.
Festivalen har inte ens börjat riktigt än men så fort vi rullade in i borlänge möttes vi av strålande väder, MASSA människor, musik från vartenda litet hörn och en hel del fulla människor. Man kan inte annat än njuta. Aah! :)

Efter en del om och men fick iaf jag, sanna, johanna, och markus ut våra festivalband och kunde börja leta efter själva campingingången vilket inte var det lättaste eftersom de gjort om HELA området från tidigare år. Dumt tycker jag. Anyway. Vi hittade den rätta ingången och började köa snällt. Det tog inte så lång tid och sen började vi knata mot campet! Där var det musik, vin och öl för hela slanten och det var bara att få upp tältet och slå sig ner i gemenskapen (dock utan öl eftersom vi faktiskt skulle hem sen).


Nu ligger jag hemma och väntar på att få i mig mat innan jag och mamma ska våldgästa kjells källare i hopp om att hitta min sovsäck och liggunderlag.. Kan sluta hur som helst om jag känner den källaren rätt!! Men nu tänker jag inte deppa över det. Det är festival i luften och av mina erfarenheter så kan jag säga att om det finns ett ställe där ALLT löser sig så är det på en festival!

Återkommer med resultat av festivalen när den är slut!



HOPPAS VI SES I DIMMAN A' LA PEACE AND LOVE, HOJ!

01.35

Oh shit oh shit oh shit... Hur gör man? Va? Jag vet inte om jag fixar det här, att jag inte kan göra sånt här vet jag. Men jag vet inte om jag skulle klara mig igenom det med hedern i behåll liksom.. Aah, hjälp!?

Jag antar att det bara finns ett sätt att ta reda på't men fan vad nervös jag blir!

Det kommer verkligen inte gå att sova nu men jag lär väl försöka..! Godnatt. Imorgon. Ah..

Badminton

Jag och Annie skulle spela badminton mot pappa och Marika.
Vi tyckte det var en alldeles ypperlig ide att göra efter all mat
som vi precis hade ätit!

5 set skulle spelas. Det blev bara 3. Jag är fortfarande svinarg!

Nu föreslog dom att vi skulle spela yatzy istället! YATZY!?!?!?
Men KOM IGEN, då kan vi lika gärna titta på skitrobinsson också!

Han har inte ringt. Skulle vara gulligt om han inte gjort det bara för
att han är lika nervös för allt det här som jag är haha :)

Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt greys! Ska precis börja med
säsong 5. Jag kommer gråta blod när den är slut. :(

Tjofadderittan!

Nu är det mitt första blogginlägg på SKITLÄNGE!!!

Jag har tagit studenten, gått på bal och gjort roliga grejer haha
Jag har börjat jobba, och peppar inför P&L och hoppas att vädret blir bra

Alla bilder från studentveckan (som var det roligaste jag gjort)
ligger uppe på facebook, och jag orkar inte slänga upp några här! :)

Nu kollar jag på ett konstigt program på tv och försöker hitta på saker
i min dator som ska göra den lite snyggare.. Eller bara som jag vill ha dem haha!


Det får duga så länge, hejdå!

Studentveckan

är GALEN! stress, öl och planer om vartannat. Men jag tror det går bra!

I måndags var det mösspåtagning. Festen började hemma hos Sanna redan vid 9-10 på förmiddan haha. Sen tog vi oss upp till åsbo och umgicks med lite NTIare som var där och 5kampade sig. Jag och mina älsklingar satt i gräset och drack diverse goda drycker istället!

Sen åkte vi till Sanna igen och festade vidare tills klockan blev 15.00 för då var det dags att vara på stan och få på sig hatten! Det var en seg och lång process som gjorde att några i sitt lätt onyktra tillstånd tröttnade ur rejält och de flesta ville nog bara hem och sova haha.

Efter det var det dags för Sanna igen. FEST FEST FEST, det var tokmycket folk och party i flera lägenheter i hennes korridor, ASROLIGT! Sen var vi kalasfulla yep. Då var det etage som gällde. Träffade massa folk som jag inte träffat sen högstadietiden och det var roligt. Träffade ju också nuvarande vänner och det gjorde ju saken bara bättre. Sen spelade Dökött och de var hur party som helst som vanligt!

När klockan var 01.10 var jag trött och ringde mamsen så hon kom och hämtade mig och sen bara stupade jag i säng och vaknade med en lite baksmälla.

Igår var det alltså en seeg dag. Var till stallet och myste lite. Sen åkte jag till mamma och fixade lite innan jag drog till slussen och mötte upp klassen där några satt och drack öl och goade sig. Det blev cola och piggelin för mig, tumme upp för det!

Sen åkte jag hem och då hade Ann-Marie, Helena och lilla Thea kommit för att uppvakta mig lite. Fick världens snyggaste vas med blomma i, ett gulligt kort och en jättesöt nalle som mamma blev beordrad att hänga på mig på fredag!

Idag ska hela klassen till Uno på lite grillning och sånt och jag hoppas att det slutar regna!!!

Nu måste jag göra mig iordning innan jag hämtar upp Ida, Ch, Robin och Anton.

22.59

Miffo är också en himla bra film haha. SÅ SÖT!




Sen har den en asmysig låt till eftertexten också. Eller, vad säger du Sanna haha.


20 NOVEMBER, NU TACK!!!

Nu har jag kollat på en massa twilightklipp på den här bloggen, OCH JAG VILL INTE VÄNTA TILL 20 NOVEMBER!! Gaaaah, jag vill så jävla gärna se New Moon nu! Haha, okej.., jag kan vara lite besatt..

Dagens man!

Johnny Thunders. Fruktansvärt bra!

- You can't put your arms around a memory.



- I was born to cry.


My new BBF!


Så himla bra!

Mina fötter är ömma och helt trasiga med sår (och läskiga hudbitar) så jag har tagit mig ett fotbad och är helt kladdig av denna underbara hudkräm! Fötterna tackar helt klart för att ha blivit tvingade att gå i klackar hela dagen i Stockholm igår, som för övrigt var bäst. Gröna Lund och öl! Kom igen, det är svårt att hitta något bättre! Jag kommer sakna min klass och mina lärare jättemycket!

Insane var verkligen INSANE! JÄTTEROLIG! Jag åkte två gånger innan det fick vara nog, haha. Jag skrek, skrattade och grinade om vartannat. Med andra ord, så jävla värt! Vädret hade absolut kunnat vara bättre.. Det regnade, blåste och var skitkallt hela dagen men karusellerna var igång iaf så det var helt okej.

Sista två timmarna (när det blivit för kallt) innan avresa hemåt ägnade jag och mina superbraiga klassmates åt att sitta inne på Bakfickan och dricka ööööl. Supermysigt, supergott och lite berusat ;)

Större delen av resan hem sov jag på bussen. Haha, det var också värt. Vaknade och kände mig asäcklig, men blev pigg och glad av att se några av mina vänner som satt och snackade om allt och inget så jag satt och tjattrade med dom tills vi kom hem igen.

Bilder från resan kommer så fort jag har hittat på kamerasladden......

VAD GÖR HON!?!?!??!?!

Hur kan hon vara så dum?! Okej att hon typ jämt får vara med honom och så, men ändå! Det kan ju knappast bli för mycket!!

http://www.youtube.com/watch?v=OAbIkOPiXTg

Det var det "bästa" klippet jag hittade och det gick inte att bädda in i inlägget, men kolla haha!



Justja, jag hade precis det jobbigaste telefonsamtelet i mitt liv. De flesta vet att jag inte alls gillar att prata i telefon, jag HATAR det. Speciellt när det gäller folk jag inte känner. Jag gillar msn. Och face to facekonversationer. Anyway (nu gled jag iväg från ämnet), min distanslärare ringde för att prata betyg med mig. Hjäälp tänkte jag när jag hörde hans röst. Han lät gammal, seg och dryg med den här "jag-vet-och-kan-allt-attityden", som jag tror alla har erfarenheter av. Jag blev skitnervös när han presenterade sig och jag fattade vem han var och skulle fort som attan få upp mina provdokument som vi skulle diskutera, och vad händer?! Jo, min dator hänger sig. Hänger sig! JAG VILLE HÄNGA MIG! Sen fick jag upp mina arbeten och jag hade gjort typ tusen fel och jag fattade inte vad han sa och ville bara grina av ångest/nervositet/illamående eller någon annan anledning man kan komma på för att börja grina av obehag! Usch.

Det räckte iaf till ett G, och han avslutade med att önska mig en trevlig sommar. Gött. Jag överlever nog 9-10 dagar till då hehehe... Idag köpte jag biljett till mösspåtagningsfesten också! Yihaae!

14.25

Sitter och kollar på MTV Movie Awards i min ensamhet medan regnet öser ner (poesi på hög nivå..)! Jag är skittöntig och kan inte riktigt hantera mig själv när jag ser Robert Pattinson, men kom igen, vem kan det!?!? Gash, straffbart snygg är han!

Lite senare ska jag städa och packa ihop lite grejer och sen bär det av till papsen! Ikväll ska jag till City Gross och handla lite inför sthlmresan med klassen imorgon. Vi ska gå på Moderna Museet och åka massa roligt på Grönan. Blir nog bra! Om vädret bara vill vara lite kompis med oss... Jag hoppas det!

Jag kan knappt vänta tills 20 november när New Moon har premiär, jag tänker inte missa den premiären kan jag säga! 170 dagar kvar, wowowo!

Oh shit oh shit!

21.17

Jag blir så jävla jävla jävla arg! Var bara tyst och bry dig inte så mycket. Ta inte ut något i förskott och sluta tjata!!!!! CHILLA LITE  FÖRFAN! Du gör det inte bättre, och jag gör så gott jag kan. Och jag orkar inte mer nu! SÅ BARA SLUTA! SLUTA!

Jag längtar till 20 november!



AAAAH!!!

Länkar

Jag har precis lärt mig hur man lägger in länkar i sin blogg!

Tack Sanna , hihi!

Hjärtat,





<3

11.35

Idag är jag hemma och trökar.. Känner inte för någonting idag, trots att solen skiner och det är varmt som attan ute! Jag går bara runt och är.. Seg!

Om någon timme ska jag iaf upp till jobbet och vara med på någon utbildn. i två timmar.. Sen ska jag handla (det är dags att köpa flugmedel till Favven nu!), sen ska blir det stallet och jag tänker nog vara där hela kvällen för att sedan dö i sängen. Skönt!

Jag är hungrig också.. Fan då!

RSS 2.0